Lopare: Povelje opštine Šaroviću i generalu Zecu

Datum:

Share post:

Povelje opštine Lopare, povodom krsne slave Đurđevdana, biće dodijeljene ministru spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Mirku Šaroviću.

Mirko Šarović

Generalu Vojske Republike Srpske Momiru Zecu, odlučili su danas odbornici Skupštine opštine Lopare.

Momir Zec

Usvojen je prijedlog da Šaroviću bude dodijeljena Povelja za doprinos razvoju privrednog, obrazovnog i kulturnog života opštine Lopare, a generalu Zecu za poseban doprinos u očuvanju Majevice i stvaranju Republike Srpske.

Hram Pokrova Presvete Bogorodice, koji ove godine obilježava dvije decenije, dobitnik je Zlatne značke opštine Lopare, odlučeno je na sjednici.

TESTNA REKLAMA

Ruski general Mihail Pavlovič Lavranenko dobitnik je Zlatne značke za doprinos miru i očuvanju pravoslavlja na Majevici, a Robert Priler iz Njemačke za humanitarni rad.

Zlatne značke biće dodijeljene i Stevi Mitriću i Nikoli Grujiću iz oblasti obrazovanja, kao i Čedi Rikanoviću za sportski rad.

Za doprinos u razvoju i unapređenju opštine Lopare, zlatne značke biće dodijeljene zamjeniku ministra za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara Predragu Joviću i Milanku Tošiću iz Lopara.

Skupština opštine Lopare odlučila je danas da zahvalnice opštine Lopare budu dodijeljene Goranu Gajiću za istaknuti rad i doprinos u radu i razvoju mjesnih zajednica, preduzeću "SAS" iz Priboja, Goranu Tasovcu za humanitarni rad, Marku Joviću za razvoj pčelarstva, Adamu Kneževiću za društveno-politički rad i Nikoli Stanojeviću za poljoprivredu.

Povelje, zlatne značke i zahvalnice biće uručene na svačanoj sjednici opštine Lopare koja će biti održana 5. maja, kada će načelnik Rado Savić istaći rezultate i dostignuća ove opštine u proteklom periodu, a povodom krsne slave opštine Đurđevdana.

​Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOGDAN BOĆA RANKIĆ – Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji

Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji. Fudbal je zavolio kao mali dječak i skupa sa svojim...

Advokati u Srpskoj najavili štrajk zbog porodičnog zakona

Advokati u Republici Srpskoj najavili su štrajk ukoliko se iz nacrta Porodičnog zakona ne izbriše odredba koja notarima...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO 4-5 POVRIJEĐENIH IGRAČA

Ekipa Zvijezde 09 u trećem kolu gostuje ekipi Krupe na Vrbasu. Pred današnjih put šef stručnog štaba Zvijezde...

“RADI U KORIST SDA” Selak poručio da je djelovanje Turkovićeve protivno Ustavu BiH

Postupci Bisere Turković nikako ne odražavaju pravu sliku i stanje u BiH, već je njeno djelovanje isključivo u...