Želimir Nešković, podpredsjednik SDS i srpski delegat u Domu narora PS BiH

Želimir Nešković, član Srpske demokratske stranke (SDS) i srpski delegat u Domu naroda BiH, ostvario je izuzetan uspjeh na lokalnim izborima u Loparama, osvojivši najviše ličnih glasova od svih nosilaca lista.

SDS je u Loparama dobio podršku 3.350 građanina ili 48,84 odsto građana dok je nosilac odborničke liste Želimir Nešković dobio podršku 2.398 građana odnosno 71,58 odsto.

Nešković je ostvario impresivan rezultat na lokalnim izborima u opštini Lopare, osvojivši 71,58% glasova birača unutar liste SDS, čime je potvrdio svoju poziciju pored načelnika Savića (3.415 glasova građana Lopara odnosno 50,22%) kao jedan od najistaknutijih političara u ovom području.

Ovaj rezultat ne samo da oslikava njegovu ličnu popularnost, već i značajan nivo povjerenja koje građani Lopara imaju u njega i njegov rad.

Neškovićev uspjeh može se pripisati dugogodišnjem predanom radu na unapređenju lokalne zajednice, posebno u oblastima zdravstvene zaštite, infrastrukturnog razvoja i saradnje sa dijasporom.

Kroz transparentnost u radu, direktan kontakt s građanima i konkretne rezultate, Nešković je izgradio čvrsto povjerenje među stanovnicima Lopara, te mu je ovakva posvećenost svojim Loparama donijela značajnu podršku na terenu, a što se odrazilo i na broju ličnih glasova koje je osvojio.

Osvajanjem (2.398 građana odnosno 71,58 odsto unutar SDS) glasova jasno pokazuje da je Nešković uspio da se posveti lokalnim potrebama te da su građani prepoznali njegove napore za poboljšanjem kvaliteta života u Loparama.

Nešković je primjer političara koji kroz dugoročan rad i povratne rezultate uspijeva da pridobije i zadrži povjerenje građana.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име