LOPARE: BESPLATNI UDŽBENICI ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA OD 5-9 RAZREDA

Datum:

Share post:

Posredstvom opštine Lopare obezbijeđena je donacija gradske uprave grada Bijeljina kojom će se za sve učenike osnovnih škola u opštini Lopare od 5. do 9. razreda omogućiti da dobiju besplatne polovne udžbenike.

„Obavještavamo sve  roditelje čija su djeca učenici od 5. do 9. razreda i pohađaju osnovnu školu na području naše lokalne zajednice, da ako hoće mogu besplatno dobiti polovne, ali potpuno očuvane udžbenike, čija je upotreba u nastavnom procesu potvrđena od strane Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske“, saopšteno je iz opštinske uprave Lopare.

U saopštenju je navedeno da će udžbenike koji se ne mogu koristiti iz prethodnih godina dokupiti opština Lopare, a roditelji će biti u obavezi da nabave radne sveske i preostali škloski pribor.

Dodatne informacije će biti dostupne u školama, nakon što udžbenici stignu iz Bijeljine, o čemu će roditelji i djeca biti obaviješteni, rekli su nadležni iz opštinske uprave Lopare.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Mali veliki fudbaleri iz Velike Obarske – braća blizanci Andrej i Aleksa Novaković (foto)

Braća blizanci Andrej i Aleksa Novaković iz Velike Obarske od svoje 6. godine igraju fudbal. U početku je...

Ministar Minić otvorio 21. “Interagro” – Ministarstvo će tokom godine biti redovno i odgovorno u svakom poslu (foto, video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić otvorio je danas 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i...

U Bijeljini otvoren 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova „Interagro 2023“ (foto, video)

Danas je u Bijeljini otvoren 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova "Interagro 2023". Ove godine na sajmu...

Ministarstvo poljoprivrede isplatilo premiju za mlijeko u iznosu od 2,3 miliona

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske isplatilo je danas 2.387.250,70...