Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović održaće sastanak sa mještanima Janje na temu  izgradnje mini parka sa centralnim sebiljem i česmom i izgradnjom obaloutvrde rijeke Janje napisao je na svom zvaničnom FB nalogu, a post prenosimo u cjelosti:

OBAVJEŠTENJE ZA GRAĐANE JANJE

Sutra u 18.00h dolazim u Janju, biću na lokaciji „kod mosta“, pozivam sve zainteresovane građane da dođu, održaćemo neku vrstu zbora a teme su:

-Izgradnja mini parka sa centralnim sebiljem i česmom

-Izgradnja obaloutvrde rijeke Janje

U prilogu je snimak idejnog rješnja novog izgleda lokacije na kojoj ćemo se i sutra nalaziti.

Zamolio bih predstavnike udruženja „Eko zeleni Drina“ koji su i inicijatori projekta da dođu na sastanak kao i predstavnike udruženja žena Janja „Žena“, isto tako molim i donatore za izradu projekta da dođu.

Želim da naglasim da sam već imao sastanke sa pomenutim udruženjima, nismo uspjeli pronaći konsenzus, suprotstavljeni su stavovi, ali prema najnovijim informacijama na pomolu je dogovor i polako se stavovi usaglašavaju.

Želim napomenuti da ću ja podržati šta god narod odluči i ono za šta mislite da će dati lijep i atraktivan izgled za našu Janju, postati novo mjesto okupljanja i druženja, i lokacija kojom će većina stanovništva biti zadovoljna, svi ne možemo biti zadovoljni, ali je poenta da većina bude i to mora nam biti cilj.

Meni lično se idejno rješenje dopada ali sam ja najmanje bitan, bitna je volja naroda i da možemo za oba udruženja naći rješenje koje će predstavljati konsenzus.

Pored ove teme, sutra ću građanima objasniti sve u vezi sa izgradnjom obaloutvrde, predočiću probleme, rokove i načine rješavanja problema.

Sve zaineresovane građane pozivam da dođu, ja od ljudi i problema na bježim, ja sa ljudima razgovaram i trudim se da učinim sve da probleme riješavamo tako da niko ne trpi i da većina, ne svi, ali većina bude zadovoljna.

Vidimo se sutra u Janji, živi i zdravi mi bili!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име