LJUBIŠA PETROVIĆ: PUNA PODRŠKA JELENI TRIVIĆ I NARODNOM FRONTU

Datum:

Share post:

Povodom otvaranja kancelarije Narodnog fronta u Bijeljini čestitku je uputio i Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović te istu prenosimo u cjelosti:

I dan danas, iako je prošlo skoro godinu dana od održavanja republičkih izbora, ne mogu da se pomirim sa činjenicom da smo svi zajedno dozvolili jednu od najvećih izbornih krađa ikada, da smo odustali od bunta i borbe na ulicama za svaki glas, da smo dozvolili CIK-u i CIK predsjedniku da vladaju našom napaćenom zemljom i naredne četiri godine.

Ružan san je da umjesto studenta generacije imate ponavljača za predsjednika, da umjesto doktora nauka imate pjevača pod šatorima, da umjesto eksperta iz oblasti ekonomije imate onog pod čijom je vladavinom zaduženo i naredno dvadeseto koljeno, da umjesto časne i poštene kandidatkinje imate basnoslovnog milionera kojem svi zajedno punimo džepove i uvećavamo devizne račune posljednjih dvadeset godina!

Tužno je sve ovo, ali nažalost istinito! Međutim još tužnije je to što u redovima opozicije je ne tako mali broj onih koji su u velikoj mjeri zaslužni za održavanje nakaradne vlasti, te potpuno razumijem Jeleninu potrebu i odluku da osnuje sopstvenu stranku, da otvori svoj front borbe, naš NARODNI FRONT!

Jelena i ja smo uvijek imali jedan divan odnos, pun razumijevanja i poštovanja, odnos iskrenog prijateljstva i otvorene sabornosti, tako će biti i u budućnosti! Puna podrška za Jelenu Trivić, za NARODNI FRONT, za borbu protiv nakaradnog režima, za borbu za bolju budućnost djece Republike Srpske!

Pred Jelenom je mnogo izazova, biti na čelu jedne stranke nije lako, organizovati ljude, okupiti oko sebe iskrene saborce i istomišljenike je vrlo komplikovano i zahtjeva mnogo mudrosti i strpljenja. Biće sigurno grešaka, ljudski je, ali je bitno da ih na vrijeme uočavamo i ispravljamo.

Kada je Bijeljina u pitanju, Jelena je napravila pravi izbor zbog kojeg sam siguran da se nikada neće pokajati a to je izbor za povjerenika stranke, izbor mladog gospodina Maria Tomića. Mariu želim isto mnogo sreće i mudrosti, pred njim je težak posao ali put kojim ide je ispravan, u dobrom je smjeru i ide ka pravom cilju!

Čestitam od srca Jeleni Trivić otvaranje prostorija i kancelarije NARODNOG FRONTA u Bijeljini, nastavljamo dalje zajedno i borićemo se za našu Republiku Srpsku!

Već sada otvoreno najavljujem koaliciju sa Narodnim Frontom i na lokalnom nivou ispred Srpske demokratske stranke, ali i koaliciju sa svim drugim iskrenim opozicionim partijama među kojima je svakako Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića, kao i zainteresovane građanske opcije i pokreti, nesvrstani ali iskreni borci za bolje i pravednije društvo, za opstanak i bolju budućnost djece u Bijeljini ali i svim drugim gradovima širom naše Republike Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SELAK, SP: Kurtijev teror – izvor svih problema

Nakon jučerašnjih oružanih sukoba na sjeveru Kosova i Metohije, predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak izjavio je da...

SPC i vjernici danas slave svetog Avtomona

Sveti sveštenomučenik Avtomon živio je i širio hrišćanstvo u Italiji sve dok car Dioklecijan nije započeo veliki progon...

Izvršena provala u prostorije JKP „Gradsko groblje“ Bijeljina – Ukraden pazar od preko 4.000 KM (foto)

Saopštenje JKP "Gradsko groblje" prenosimo u cjelosti: "Dana 24.09.2023. godine, u nedjelju, između 15:00 časova i 07:00 časova 25.09.2023....

LUKIĆ: Situacija sa afričkom kugom svinja u Srpskoj povoljnija

Koordinator Resora za veterinarstvo u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Njegoslav Lukić rekao je da je situacija sa...