Ljubiša Petrović na čelu organizovanog odlaska na proteste opozicije u Banjaluku (foto, video)

Datum:

Share post:

Danas je u Bijeljini organizovan odlazak na najavljene proteste opozicije u Banjaluku.

Kako je rekao Gradonačelnik Bijeljine i nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS u Izbornoj jedinici 6 na proteklim izborima Ljubiša Petrović, ovi protesti su organizovani zbog izborne krađe koja se dogodila 2. oktobra.

TESTNA REKLAMA

„Danas odlazimo u Banjaluku u narodne proteste protiv izborne krađe koja se dogodila 2. oktobra. Idemo na mirne proteste, bez bilo kakvih provokacija. Mi samo hoćemo i istrajaćemo u tome da se sami glasački listići prebroje na fer i pošten način. Kada imamo takav izborni proces, ne treba niko da bude u strahu od bilo kakvih rezultata.

Želimo ovom prilikom da se zahvalimo Policijskoj upravi koja nas je kontrolisala na podroban način, da su kontrolisalo tako sve prethodne stvari ne bi bilo osnova sumnje za izvršenje mnogih krivičnih dijela na području Bijeljine i Republike Srpske“, rekao je Petrović i dodao da to istovremeno govori „u kojem strahu i grču se nalazi aktuelni režim kojem je došao kraj“.

„Insistiramo na mirnim protestima, na prebrojavanju fer i poštenom, na svim onim lokalnim zajednicama, gradovima i zajednicama gdje je došlo do izborne krađe.

Naravno da ćemo u tom samom procesu istrajati do kraja i zajedno sa narodom na fer i demokratski način se izboriti za narodnu pobjedu koja se dogodila 2. oktobra i za pobjedu naše buduće predsjednice Jelene Trivić. Samo neka bude fer i pošteno“, istakao je Petrović.

Onaj ko je na ispravnom putu ne treba da se plaši ponovnog prebrojavanja, kaže Petrović i dodaje da se toga mnogi plaše.

„Vidim da govore o nekim izbornim krađama, a ne smiju da pokažu nijedan dokument. Pored nepokazivanja dokumenta, niko neće da podnese nijednu krivičnu prijavu. Gospodo draga, ako imate bilo kakve informacije, bilo kakva saznanja o izbornim krađama, prevarama, podnosite krivične prijave,

a mi idemo u borbu za slobodu, za odbranu narodne volje i sve ono što se podrazumijeva da fer izborni proces koji nije bio takav 2. oktobra, kada je došlo do masovnih krađa i manipulacije, da se izborimo protiv toga i za slobodu i slobodu govora i narodnu slobodu i za demokratičnost i našu borbu za RS“, zaključio je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

Direktor Garantnog fonda ne želi auto staro četiri godine

– Direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar zamjenio je luksuzni automobil star četiri godine još luksuznijim, pod...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...