Ljekari bijeljinske bolnice i prof. dr Zlatko Maksimović na 6. Kongresu doktora medicine Republike Srpske u Tesliću (foto)

Datum:

Share post:

Ljekari bijeljinske bolnice, zajedno sa direktorom prof. dr Zlatkom Maksimovićem, imali su značajno učešće na 6. Kongresu doktora medicine Republike Srpske, koji je održan za vikend u Tesliću pod pokroviteljstvom Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske , Ministarstva zdravlja socijalne zaštite RS i Ministarstva nauke i tehnologije RS.

Zapažena su bila predavanja i stručni radovi naših ljekara iz najnovijih oblasti hirurškog tretmana, kardiologije, otorinolaringologije, neurologije i ginekologije.

TESTNA REKLAMA

Rad iz JZU Bolnice „Sveti vračevi“ na temu „Akutni vestibularni sindrom“, koji je pripremila dr Nada Savić, načelnica Odjeljenja za otorinolaringologiju ocijenjen je kao najbolji u kategoriji poster prezentacije.

Šesti kongres doktora medicine, sa međunarodnim učešćem, okupio je oko 300 eminentnih stručnjaka iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije i Ujedinjenih Arapskih Emirata i predstavljeno je oko 200 naučnih i stručnih radova iz različitih oblasti medicine.

Generalni pokrovitelji 6. Internacionalnog kongres doktora medicine u Tesliću su predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, koji je svečano otvorio Kongres.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Stevandić večeras u Bijeljini najavio duplu pobjedu – „Ujedinjena Srpska i dalje dominira u skupovima“ (foto, video)

Završna, pobjedinčka tribina Ujedinjene Srpske u Bijeljini ispunila je Centar za kulturu do posljednjeg mjesta, a oni koji...

Mitrović: Glas za Dodika i Cvijanovićku za mir i stabilnost Republike Srpske

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović izjavio je da 2. oktobra Bijeljina...

BIJELJINA: PRVI RADNI DAN U VRTIĆU U PATKOVAČI (video)

U vrtiću „Neven“ u Patkovači danas je prvi radni dan, a vaspitači su dočekali prvih dvadest petoro djece...

Predsjednik Bokserskog saveza Srbije podržao Slavenka Ristića

"Slavenko Ristić zaslužuje moju podršku zbog njegovog dugogodišnjeg rada na jačanju odnosa između Srbije i Republike Srpske, ali...