LIVE koncert “Kardio Benda“ na krovu Centra za kulturu “Semberija“ – DOBRA VAM NOĆ, PRIJATELJI

Datum:

Share post:

Centar za kulturu Bijeljina i „Kardio Bend“ sa gostima, a uz podršku portala Dešavanja u Bijeljini, Profi BA tima i Gradske uprave, organizovali su prvi LIVE koncert poklon Bijeljini – Dobra vam noć, prijatelji !

„Kardio Bend“ postoji već deset, a u ovom sastavu nastupa posljednjih pet godina i dugo vremena ima odličnu saradnju sa Centrom za kulturu „Semberija“.

„Dugi niz godina, Kardio Bend ima odličnu saradnju sa JU Centrom za kulturu Semberija, kako od manifestacije Otvorena scena, tako i od drugih raznih događaja. Rado smo prihvatili njihov poziv da učestvujemo na prvom LIVE koncertu koji je održan za sve građane Bijeljine, Republike Srpske i dijaspore na krovu zgrade Centra za kulturu. Repertoar koncerta je bio šarolik od zabavne, starogradske do dobre narodne pjesme“, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini Željko Đukanović, šef „Kardio benda“.

Gosti koncerta su bili istaknuti vokali i naši sugrađani Milan Stojčinović i Željko Đmura.

„Ideja je potekla prije tri do četiri sedmice. Malo nas je omelo vrijeme koje nije bilo takvo da se može snimati na ovom prostoru. Večeras smo došli da se družimo i zajedno pjevamo. Repertoar je bio prava narodna muzika koju izvodimo „Kardio Bend“, Željko Đmura i ja. Od svoje 14-15 godine družim se i sa „Kardio Bendom“ i sa SKUD-om „Semberija“. Mi se družimo, sviramo i pjevamo i svaki novi nastup mi predstavlja zadovoljstvo i neku lijepu uspomenu“, rekao je za Dešavanja u Bijeljini Milan Stojčinović.

Bijeljinac Željko Đmura iskazao je zadovoljstvo zbog novog iskustva LIVE nastupa sa krova Centra za kulturu „Semberija“.

„Do sada nikad nisam imao ovako LIVE nastup i mislim da je izuzetno lijepo iskustvo, pogotovo u ovom vremenu korone. Ljudi su u ovom vremenu željni muzike i dobrog provoda i mislim da to možemo da prenesemo na neki način, barem putem medija, putem interneta. Mislim da je to prava stvar i uz pomoć Centra za kulturu i Gradske uprave Bijeljina i mislim da je to zaista pun pogodak. Zaista nam je čast i zadovoljstvo da se mi pojavimo, da nastupamo ovdje na ovoj terasici“, zaključio je Đmura.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Rukometašice Srbije preko Čilea izborile drugu fazu Svjetskog prvenstva

Ženska rukometna reprezentacija Srbije plasirala se u narednu fazu Svjetskog prvenstva pošto je u meču trećeg kola Grupe...

LOPARE: STRUČNI SKUP O UPRAVLJANJU STAKLENIM OTPADOM

U Loparama je održan stručni skup iz oblasti upravljanja staklenim otpadom, koji je organizovalo lokalno Javno komunalno preduzeće...

STOJANOVIĆ: „Sastanak u Briselu obećava napredak na evropskom putu BiH“

“Nastavak dijaloga sa EU je od ključne važnosti, ali i rješavanje konkretnih problema koji su pred nama na...

Mladicu dužu od metar i težu od 10 kg u Drini ulovio iskusni ribar Simo Pokorni (foto,video)

U Zvorniku, na rijeci Drini ulovljen kapitalan primjerak mladice teže od deset kilograma i duža od metar. Zbog...