“LD AUTO“ DOO BIJELJINA: Mjesto za ljubitelje dobrih vozila

Datum:

Share post:

Već trinaestu godinu bijeljinski „LD Auto“ DOO, kao ovlašteni partner japanske „Tojote“,  uspješno prodaje, distribuira, vrši servisiranje i održavanje „Tojotinih vozila“, kaže Dražen Bojić, menadžer prodaje u preduzeću „LD Auto“.

„Servisiramo i druge brendove automobila, tako da nam se i vlasnici drugih modela automobila mogu obratiti za uslugu. Ono što bih posebno istakao ovom prilikom, počeli smo pružati i jedinstvenu uslugu, ne samo u Bijeljini, već i na teritoriji BiH, a to je pranje automobila u automatizovanoj perionici, koje je laserski navođeno. U pitanju je potpuno bezbjedno vanjsko pranje, bez ikakvih kontakata sa automobilom. Pranje se vrši najkvalitetnijim sredstvima za čišćenje. Tu uslugu pružamo 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici, dakle neprekidno. Vlasnik automobila treba samo da odabere jedan od dva programa pranja, osnovni ili super. Nakon plaćanja usluge, osnovni program košta pet, super program osam KM, aktivira se željeni program. Pranje automobila traje pet do sedam minuta, zavisno od odabranog programa. Nakon toga stiže glasovno obavještenje da je usluga izvršena. Što se tiče programa „super“, on podrazumijeva još dva tretmana, sa kvalitetnim sredstvom za čišćenje i voskarenjem površine automobila, što podrazumijeva da će automobil ostati čist jedan duži vremenski period“, kaže Bojić i ističe da „LD Auto“ u ponudi ima Tojotine modele sa hibridnim motorom. U praksi se pokazalo da građani BiH imaju izuzetno povoljan odnos prema vozilima sa hibridnim motorima.

„Hibridni motori podrazumijevaju kombinaciju dva ili više elemenata. Uglavnom je riječ o kombinaciji benzina i elektromotora sa baterijom, kao drugim elementom. U periodu u kome je u funkciji benzinski motor, puni se baterija, tako da se u određenom trenutku, pod određenim okolnostima, može aktivirati elektromotor, odnosno baterija. Najbolji efekti postižu se u gradskoj vožnji. 

„Njegova uobičajena potrošnja, kada se ne bi uključivao elektromotor i bateriju, bila bi između sedam i osam litara benzina“, kaže Bojić, ističući da „ Tojota“ nudi hibridne izvedbe, po nešto višim cijenama, na gotovo svim svojim modelima, izuzev poluterenskih i terenskih vozila.

TESTNA REKLAMA

Bojić kaže da je „Tojota“ u 2019. godini, već od februara, izvršila ozbiljno osvježavanje svoje flote. Na tržište je izbacila pet novih modela, a redizajnirala je „Korolu“, „Kamri“ i „RAV 4“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradonačelnik Petrović potpisao ugovor o nabavci udžbenika za osnovce od petog do devetog razreda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović danas se u Gradskoj upravi sastao sa predstavnicima Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva, gdje...

Dom zdravlja Bijeljina obavlja davanje četvrte doze vakcine protiv korona virusa

Saopštenje Doma zdravlja Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Obavještavamo Vas da se u Higijensko-epidemiološkoj službi Doma zdravlja Bijeljina obavlja davanje...

Gradonačelnik Petrović donirao 283 književna djela JU Narodna biblioteka “Filip Višnjić“

Svake godine u okviru Pantelinskih dana Gradska uprava na čelu sa Gradonačelnikom pokloni Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“ određen...

PODJELOM DIPLOMA POLAZNICIMA ZAVRŠENA OVOGODIŠNJA ŠKOLA PLIVANJA

Za šezdeset osmoro djece sa područja opštine Lopare podijeljene su diplome o završenoj školi plivanja koju je na...