LAZAREVIĆ: U Ukrajini su obučili jednog glumca, ovdje ih ima šest, glasajte za stabilnost Srpske da se ne kajemo kao ukrajinci

Datum:

Share post:

„U Ukrajini su samo jednog glumca obučili i vidite kako je zaludio narod da su svoju braću spaljjivali u soliterima i zbog toga će se kajati narednih stotinu godina. Kod nas imamo bar pet , šest obučenih glumaca: Šarovića, Trivićku, Stanivukovića, Borenovića, Vukanovića, Petrovića“ upozorio je na predizbornoj tribini u  Amajlijama kandidat SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Zlatan Lazarević.

Lazarević je pozvao građane da glasaju za Milorada Dodika  i Željku Cvijanović koji su „dokazano sačuvali Republiku Srpsku“,  provodili politike razvoja, stabilnosti i sigurnosti i koji sigurno neće dozvoliti da se ovdje desi ukrajinski scenario.

„Ne dajite značaja pričama i propagandi koje pripremaju marketinške agencije, nemojte da vam drvo zakloni šumu. Ovi glumci na drugoj strani pričaju priče koje nemaju veze sa stvarnim životom, koje im neko priprema i koje prenose neki mediji, ali u suštini sve je to mjehur od sapunice“ rekao je Lazarević.

On je podsjetio i daje Milorad Dodik prije 16 godina dobio mandat predsjednika vlade iz ruku SDS, u momentu kada su,  nakon vlade PDP, konačno devastirali ekonomiju Republike Srpske i  nisu imali snage da sačuvaju policiju Republike Srpske.

,,Došli su kod Dodika i rekli evo ti, vodi ti Republiku Srpsku. Kada su već prenijeli poreze i  vojsku na nivo BiH. Kada je trebalo da izgube i policiju i poljoprivredu i druge nadležnosti. Poklonili su mandat Dodiku koji je sačuvao policiju, spriječio dalje osipanje nadležnosti Republike Srpske, povećao plate, isplatio sve zaostale penzije,“  podsjetio je Lazarević.

Naglasio je da, kao narod, nemamo pravo da 2. oktobra napravimo grešku , jer se možemo kajati narednih stotinu godina i pozvao građane da glasaju za Milorada Dodika koji i ma odlične veze sa Srbijom, Mađarskom, Izraelom, Kinom, Rusijom i sposobnost da politikom koju vodi sačuva narod i Srpsku u vremenu velikih promjena u svijetu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Rezolucija o Srebrenici vodi BiH ka mirnom razlazu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da srpski narod nikada neće pristati na narativ političkog Sarajeva i...

ELEKTRO BIJELJINA: U srijedu dio Podrinja bez električne energije

Saopštenje "Elektro Bijeljine" prenosimo u cjelosti: "Radnici „Elektro-Bijeljine“ će u srijedu 24. aprila 2024. godine, izvoditi radove na godišnjem...

Bijeljinska Biblioteka danas obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava odobravanjem popusta na godišnju članarinu u visini od 50% (video)

Bijeljinska Biblioteka "Filip Višnjić" danas obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava i tim povodom odobrava popust od...

Teniski turnir „Sofrenić Tennis Masters“ od 26. do 28. aprila u Bijeljini (foto)

Teniski turnir "Sofrenić Tennis Masters" održaće se od 26. do 28. aprila u Bijeljini u Sportskom centru "Sofrenić"....