LAZAREVIĆ: U Ukrajini su obučili jednog glumca, ovdje ih ima šest, glasajte za stabilnost Srpske da se ne kajemo kao ukrajinci

Datum:

Share post:

„U Ukrajini su samo jednog glumca obučili i vidite kako je zaludio narod da su svoju braću spaljjivali u soliterima i zbog toga će se kajati narednih stotinu godina. Kod nas imamo bar pet , šest obučenih glumaca: Šarovića, Trivićku, Stanivukovića, Borenovića, Vukanovića, Petrovića“ upozorio je na predizbornoj tribini u  Amajlijama kandidat SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Zlatan Lazarević.

Lazarević je pozvao građane da glasaju za Milorada Dodika  i Željku Cvijanović koji su „dokazano sačuvali Republiku Srpsku“,  provodili politike razvoja, stabilnosti i sigurnosti i koji sigurno neće dozvoliti da se ovdje desi ukrajinski scenario.

„Ne dajite značaja pričama i propagandi koje pripremaju marketinške agencije, nemojte da vam drvo zakloni šumu. Ovi glumci na drugoj strani pričaju priče koje nemaju veze sa stvarnim životom, koje im neko priprema i koje prenose neki mediji, ali u suštini sve je to mjehur od sapunice“ rekao je Lazarević.

TESTNA REKLAMA

On je podsjetio i daje Milorad Dodik prije 16 godina dobio mandat predsjednika vlade iz ruku SDS, u momentu kada su,  nakon vlade PDP, konačno devastirali ekonomiju Republike Srpske i  nisu imali snage da sačuvaju policiju Republike Srpske.

,,Došli su kod Dodika i rekli evo ti, vodi ti Republiku Srpsku. Kada su već prenijeli poreze i  vojsku na nivo BiH. Kada je trebalo da izgube i policiju i poljoprivredu i druge nadležnosti. Poklonili su mandat Dodiku koji je sačuvao policiju, spriječio dalje osipanje nadležnosti Republike Srpske, povećao plate, isplatio sve zaostale penzije,“  podsjetio je Lazarević.

Naglasio je da, kao narod, nemamo pravo da 2. oktobra napravimo grešku , jer se možemo kajati narednih stotinu godina i pozvao građane da glasaju za Milorada Dodika koji i ma odlične veze sa Srbijom, Mađarskom, Izraelom, Kinom, Rusijom i sposobnost da politikom koju vodi sačuva narod i Srpsku u vremenu velikih promjena u svijetu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MIGRANTI u Bijeljini – Sve ih više i u Hercegovini

Migranti su opet zaprijetili granicama BiH. Zadnjih dana sve više naviru na sjeveroistoku i sjeverozapadu. Graničari kažu da...

PETROVIĆ: ’’Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah!’’

Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog progresa i Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića organizovali su mirne proteste...

MALETIĆ otvorio danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“

Pomoćnik ministra poljoprivrede Zoran Maletić otvorio je danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“ na kojem učestvuju stručnjaci iz...

LOPARE: JOVANI – SLAVA CRKVE U TOBUTU

U Tobutu kod Lopara obilježen je praznik Začeće Svetog Jovana Krstitelja – Jovani, krsna slava tobutske crkve Svetog...