LAZAREVIĆ: Agragni fond završio isplatu podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji Semberije za 2022. godinu

Datum:

Share post:

Saopštenje direktora Agrarnog fonda Bijeljina prenosimo u cjelosti:

„Poštovani poljoprivredni proizvođači,

Kao što smo i obećali da ćemo vas redovno obavještavati o aktivnostima Agrarnog fonda Bijeljine bitnim za podršku vaše djelatnosti, podsticijama u poljoprivrednoj proizvodnji, tako želimo da vas obavjestimo da je danas završena isplata podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji Semberije za 2022.godinu!

Na ime podsticaja u proizvodnji pšenice – Organizovani otkup pšenice za 1.110 ratara je uplaćeno 0,05KM/kg u ukupnom iznosu od 1.015.688 KM. 

Takođe, na ime podsticaja za proizvodnju voća i povrća – Organizovani otkup voća i povrća za 181 proizvođača uplaćeno je 190.389 KM.

Takođe, koristim priliku da vas obavjestim da je za 2022. godinu podsticaje po raznim osnovama ostvarilo oko 3.000 poljoprivrednih proizvođača, a da je na ime podsticanja poljoprivredne proizvodnje u Semberiji ukupno plasirano 2.700.000 KM iz budžeta naše lokalne zajednice preko Agrarnog fonda Bijeljine!

U nadi da će naša rekordna saradnja u 2022. godini biti podignuta na još viši nivo u ovoj godini, želimo vam uspješnu proizvodnju i prije svega povoljne vremenske uslove u 2023.godini.

Direktor
Zlatan Lazarević“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...

Gradska Boračka organizacija Bijeljina u nedjelju će obilježiti dan Bitke za Banj brdo

Tokom bitke na Banj brdu, 21. aprila 1993. godine, u jednom danu su poginula 33 borca, 32 ranjeno,...