Danas su u Bijeljini, predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević i menadžer firme „Dragičević Kompani“ Željko Vasić potpisali ugovor o sponzorisanju, odnosno, KSRS je dobio novog Generalnog sponzora Sportske kladionice „MD Shop“.

„Po završetku prethodne sezone, odmah smo krenuli sa pripremama za novu sezonu i uslojili sve neophodne akte. Izabran je Komesar takmičenja, Milan Avramović, iz Banjaluke. Za vikend u Trebinju održavamo seminar sudija i delegata, kontrolora, odnosno službenih lica, gdje će biti sprovedeni testovi znanja iz plavila igre, fizički testovi… Po završetku seminara, Upravni odbor KSRS će, takođe u Trebinju, održati sjednicu i usvojiti sve liste sudija, kontrolora, delegata za sve nivoe takmičenja. Udruženje košarkaških trenera će 23. septembra u okviru KSRS održati svoj seminar da se licenciraju treneri i s tom aktivnošću ćemo zaokružiti pripremni period za narednu sezonu koja počinje 15. oktobra“, objasnio je Đurđević.

Prema njegovim riječima, KSRS je stabilna i ozbiljna organizacija koja sve ove poslove i nadležnosti ispunjava u adekvatnom roku, na vrijeme, čak i prije roka. 

„Kompanija „MD Shop“ je to sigurno prepoznala i odlučila da nam pomogne. I muška i ženska prva liga nosiće ime našeg sponzora i ovim sponzorskim ugovorom ćemo promovisati to na adekvatan način. Želim da se zahvalim ovoj kompaniji koji je u životu našeg grada sveprisutan. „MD Shop“ je već ranije prepoznao i podržao sve ove društveno odgovorne aktivnosti u našem gradu i podržao i sportske klubove, kao što je npr. KMF „Radnik“ koji je član Lige šampiona i nosi ime našeg sponzora, a neko ih je prepoznao dok su još bili u Drugoj ligi“, istakao je Đurđević.

Sponzorski ugovor je na godišnjem nivou vrijedan 25.000 KM i isplaćivaće se u jednakim mjesečnim ratama.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име