KRSTAJIĆ: “Moja smjena je OSVETA gradonačelnika Mićića“

Datum:

Share post:

Fudbalski klub Radnik dobio je novo rukovodstvo. Umjesto Mladena Krstajića na Skupštini je za novog predsjednika izabran Predrag Perković.

Dosadašnji predsjednik Mladen Krstajić je dao izjavu za televiziju BN, u kojoj je rekao da je Skupština bila režirana i da je smjenu inicirao gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Kao razlozi za smjenu navode se sumnjivi transferi te minus u budžetu kluba, što Krstajić demantuje.

– Ja sam smjenu očekivao. To nisu odlučili delegati i ne ljutim se na njih koji su me izabrali za predsjednika prije nekoliko godina. Ima tu ljudi koji zaista vole klub, ali su morali da glasaju jer je to gradonačelnik Mičić tražio od njih, a u ovoj situaciji sa mnom je pokazao da polako gubi konce vladavine u Bijeljini. Gleda samo sebe. Pedja Jović je njegov potrčko i egzekutor u ovoj priči. Čestitam Perkoviću na funkciji mislim da je to zaslužio, znam da mu je naređeno da bude. Smiješno je sve to. Čuo sam da me optužuju za neke transfere. To nema veze sa životom. Davao sam svoj novac, pomagao klubu, odveo u Evropu dva puta, osvojili smo Kup BiH i pet puta Kup RS, napravili tri sjajna transfera. Budžet je bio u minusu, vratili smo dugove 250 000 maraka, te napravili reprogram za porez, koji je bio zamrznut. Nikad nisam ručao na račun klubu, nikad nisam uzeo dinar , a Mićo Mićić je našao da mi se sveti. Kad prođe korona virus, vidjećemo sve. Čovjek hoće u sve da se miješa, da se njega sve pita u gradu a znamo kako ga zovu. Dovoljno je pogledati samo njegove retoričke greške u posljednih 15 dana da je jasno da samo želi da zadrži vlast. Ne treba meni ni funkcija u klubu ništa, suština je da želi se sve vrti oko njega – rekao je Krstajić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

KVARTET NAPUSTIO RADNIK IZ BIJELJINE

FK Radnik iz Bijeljine polako sklapa igračku križaljku za drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske. Nakon što...

„Premijer mi nije rekao NE“ Šta RANKA MIŠIĆ traži od Viškovića i koju mu nježnost ne može oprostiti

Sistem po kojem će se odrediti najniža plata za svako radno mjesto i zanimanje, te reforma Ministarstva rada...

Prijedlogom Gradonačelnika Bijeljine nesaglediva šteta vakufima! Islamska zajednica snažno posvećena zaštiti vakufa

Na sjednici Skupštine Grada Bijeljina nedavno je na prijedlog gradonačelnika Ljubiše Petrovića na razmatranje stavljena Odluka koja bi...

Ulazak u Savjet ministara je kocka za opoziciju

Da li je moguća repriza: Ulazak u Savjet ministara je kocka za opoziciju Pokušaji opozicije u Republici Srpskoj da...