Kovačević osudio napad na roditelje i djecu u Sarajevu „Još jednom je manifestovana mržnja prema Srbima“

Datum:

Share post:

Savjetnik predsjednika Republike Srpske Radovan Kovačević istakao je da je svirepim napadom na roditelje i djecu iz Srbije samo još jednom manifestovana mržnju koja u Sarajevu postoji prema Srbima i pozvao nadležne da hitno pronađu počinioce i najoštrije ih kazne.

Najoštrije osuđujemo napad na roditelje i djecu iz Srbije koja su učestvovala na međunarodnom turniru u Sarajevu. Ovim svirepim napadom samo je još jednom manifestovana mržnju koja u Sarajevu postoji prema Srbima. Pozivamo nadležne da hitno pronađu počinioce i najoštrije ih kazne – napisao je Kovačević na Tviteru.

On je dodao da je sve ovo proizvod hajke koja kontinuirano dolazi iz političkih krugova i huška narod protiv svega što je srpsko.

– To najbolje govori kakvu dobrodošlicu Sarajevo ima za sve Srbe – naveo je Kovačević.

Jedna osoba povrijeđena je nožem u hotelu u sarajevskom naselju Ilidža, kada je napadnuta grupa roditelja mladih fudbalera Fudbalskog kluba “Zvezdara” iz Beograda koji učestvuju na međunarodnom turniru.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com/srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Na današnji dan – 28. mart

Danas je četvrtak, 28. mart, 88. dan 2024. Do kraja godine ima 278 dana. 1472. - Rođen italijanski slikar...

PET MAGAZIN: Životni vek morskog praseta

Morski prasići obično su poslušni, laki za rukovanje i preslatki sisari koji mogu da budu fantastični kućni ljubimci....

Apple Maps dobija dugo čekanu opciju

Apple bi u svoje mape mogao da doda opciju koju korisnici već duže traže. Trenutno, Apple Maps ne nudi...

AGRO SAVJET: Testiranje klijavosti sjemena

Testiranje klijavosti sjemene je preventivna mjera koja pomaže da se postignu bolji rezultati u gajenju biljaka, u tom...