„Kotlić kod Točka“ se vratio na velika vrata nakon prošlogodišnje pauze zbog Afričke kuge svinja.

Gornji Dragaljevac je po osmi put bio mjesto na kojem su se najbolji semberski majstori za spremanje paprikaša nadmetali za titulu najboljeg, na već tradicionalnom događaju “Kotlić kod Točka“.

Na sinoć održanom Osmom „Kotliću kod Točka“, tradicionalnoj turističko – gastronomskoj manifestaciji koja je okupila više od dvadeset takmičarskih ekipa iz cijele Semberije, prvo mjesto za najbolje pripremljen paprikaš pripalo je ekipi „Elektro Bijeljine“, drugo mjesto osvojila je ekipa „Best In“ kladionica, dok je treće mjesto pripalo ekipi „Vatreni“ iz Donje Bukovice“.

Miodrag Milivojević, jedan od organizatora ove manifestacije, kaže da  „Kotlić kod točka“ može dobiti najveću ocjenu za uspješno organizovanu manifestaciju i druženje velikog broja ljudi na jednom mjestu.

Uopšte se nije postavljalo pitanje da će se dragaljevački domaćini i ove kao i svih predhodnih godina potruditi da cijeli događaj protekne u dobroj atmosferi.

Tradicionalna manifestacija, “Kotlić kod Točka“ u Gornjem Dragaljevcu kod Bijeljine, održana je juče (subota 27. jul 2022. godine).

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info/desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име