Konkurs za studentske mobilnosti (razmjene) u 2022-2023. godini

Datum:

Share post:

Kancelarija za međunarodnu saradnju Univerziteta Sinergija objavljuje javni poziv za Erasmus+ studentske mobilnosti zarad studiranja na partnerskom univerzitetu Slovak University of Technology (STU) u Bratislavi.

Mobilnosti će se realizovati u lljetnjem semestru školske 2022-23. godine.

Pravo na prijavu imaju studenti sva tri nivoa studija svih studijskih programa koji su u školskoj 2022-23. upisali drugu, treću ili četvrtu godinu osnovnih studija, odnosno prvu godinu master ili doktorskih studija.

Mobilnost traje jedan semester (4 ili 5 mjeseci) i stipendirana je u fiksnom iznosu prema zemlji u kojoj se odvija.

Okviran iznos mjesečne stipendije: 750-800 evra
Putni troškovi : 180 evra

Važna napomena: Dinamika isplate stipendije varira od univerziteta do univerziteta, ali je najčešći obrazac isplate – 70% od ukupnog iznosa unaprijed, i 30% po završetku mobilnosti.

Zainteresovani studenti treba da pošalju CV, listu položenih ispita (besplatan primjerak za internu upotrebu koji se uzima u studentskoj službi) i kratko motivaciono pismo na engleskom jeziku na internationaloffice@sinergija.edu.ba  do 15.12.2022.

Studenti koji budu ušli u uži izbor biće pozvani na razgovor.

Prijavljeni kandidati će biti blagovremeno obaviješteni o ishodu konkursa putem zvaničnog sajta Univerziteta. Za dodatne informacije i objašnjenja možete nam se obratiti putem iznad navedenog imejla.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sinergija.edu.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

Uprava BiH za zaštitu zdravlja bilja: Jović potpisao protokol o saradnji u fitosanitarnoj oblasti sa Crnom Gorom

Direktor Uprave BiH za zaštitu zdravlja bilja  Predrag Jović i direktor Uprave za sigurnost hrane, veterinu i fitosanitarne...