KONDIĆ SPS: Svjesno ili ne, skupštinska većina radi protiv Banjalučana

Datum:

Share post:

Kondić: Svjesno ili ne, skupštinska većina radi protiv Banjalučana

Grad Banjaluka već duže od 60 dana nema usvojen nacrt rebalansa budžeta i planske dokumente jer skupštinska većina predvođena SNSD-om svojim djelovanjem usmjerenim protiv gradonačelnika u suštini radi protiv građana našeg grada, izjavio je šef odborničke grupe SPS u Skupštini grada i predsjednik Gradskog odbora SPS Saša Kondić. Današnjim potezom na sjednici kolegijuma koji je prekinut zbog neslaganja skupštinske većine sa gradonačelnikom nastavlja se blokada grada Banja Luka a sigurno je da to Banjalučani nisu zaslužili, tvrdi Kondić. 
–  Zaista je nevjerovatna činjenica da skupštinska većina dovodi u pitanje funkcionisanje grada, gradskih službi, gradskog grijanja i raznih prihoda važnih za nesmetano funkcionisanje grada. Mogu da razumijem frustriranost gradonačelnikom ali zaista ne mogu da razumijem da se to manifestuje negativnim odnosom prema našim građanima i njihovim osnovnim potrebama kao i prema investitorima koji predstavljaju značajan izvor prihoda grada Banja Luka. Kao ozbiljan čovjek u politici koji je svaki dan sa svojim narodom izražavam očekivanje i optimizam da će se „osvetnici“ dozvati pameti i pustiti u skupštinske procedure sve odluke vezane za grad, njegovo funkcionisanje i naravno u korist interesa našig građana – poručio je Kondić.

Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice i jedan dječak. Broj...