Komunalna policija u Bijeljini produžila RADNO VRIJEME DO PONOĆI

Datum:

Share post:

Zbog velikog broja poziva i prijava Bijeljinaca vezanih za prekoračenje radnog vremena i izvođenja muzike uživo u ugostiteljskim objektima, Komunalna policija Grada Bijeljine produžiće drugu smjenu za dva sata, odnosno od 22.00 časa do 24.00 časa, tj, do ponoći.

„Mi već imamo drugu smjenu koja je do sada radila do 22.00 časa. S obzirom da su nedovoljne vanredne kontrole koje vršimo, u dogovoru sa Gradonačelnikom, produžili smo ovu smjenu do 24.00 časa, odnosno do ponoći. Svaki dan, vršićemo kontrolu prekoračenja radnog vremena ugostiteljskih objekata i izvođenja muzike uživo, a to se posebno odnosi na ugostiteljske objekte koji se nalaze u stambenim zgradama“, rekao je za portal „Dešavanja u Bijeljini“ načelnik Komunalne policije Ratomir Draganić.

Najduže radno vrijeme ugostiteljskih objekata je do 22.00 časa (sa tolerancijom od pola sata u zimskom vremenskom periodu, a od sat vremena u ljetnjem vremenskom periodu).

„U drugoj smjeni, radnim danima će raditi dva službenika, a vikendom ćemo kao i do sada imati vanredne kontrole, koje ćemo pojačati. Građani mogu da prijavljuju prekršaje kao i do sada, a pošto će naši komunalni policajci biti na terenu, svoje prijave u tom periodu slobodno mogu da usmjere gradskoj policiji sa kojom imamo odličnu saradnju. Policija će izaći na lice mjesta, konstatovati prekoračenje radnog vremena i nama poslati zabilješku po kojoj ćemo mi dalje ići sa prekršajnom prijavom“, objasnio je Draganić.

TESTNA REKLAMA

Za svako prekoračenje radnog vremena, kazne za pravna lica iznose od 800 do 4.000KM, za odgovorno lice pravnog lica od 200 do 1.000KM, a za preduzetnika od 400 do 2.000KM.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: KOLO SRPSKIH SESTARA “MATI ANGELINA SRPSKA“ PROSLAVILO KRSNU SLAVU (foto)

Kolo srpskih sestara iz Lopara je obilježilo svoju krsnu slavu - Prepodobna mati Angelina Srpska. Tim povodom u hramu...

Kombajn oborio Ginisov rekord u žetvi pšenice

Poboljšane performanse New Holland kombajn CR8.90 Revelation su doprinijele ovom rekordu. Kompanija New Holland još jednom se upisala na...

Prva Liga Srpske: Glišić šokirao Zvijezdu 09, Rudar Prijedor okrenuo u nastavku

Kozara je šokirala Zvijezdu 09 i odnijela bod sa gostovanja. Ekipa iz Etno sela Stanišić je vodila 1:O sve...

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz Glasoviti film Australija reditelja Baza Lurmana, romantična epska...