Kompanija TRB sa poslovnim partnerima na sajmu, Rijad, Saudijska Arabija

Kompanija TRB sutra zvanično planira potpisivanje novog i velikog ugovora sa Saudijskom Arabijom tj njihovom državnom kompanijom koji će omogućiti jos brži i bolji razvoj TRB kompanije te donijeti nova ulaganja, a time i nova zapošljavanja. 

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) se predstavlja na prestižnom sajmu – Svjetskoj izložbi o odbrani – odnosno drugom izdanju Saudijskog sajma od 4 do 8. februara 2024. godine.

Iz kompanije TRB su izjavili da ova sajamska manifestacija za TRB predstavlja odličan početak poslovne 2024. godine, uz napomenu da se kompanija TRB uspješno predstavila prošle godine na prestežnim sajmovima naoružanja i vojne opreme u junu ’23 IDEF Istanbul, u septembru Partner 2023 Beograd, i na kraju u decembru na sajmu EDEX Kairo.

TRB na ”Svjetskom odbrambenom sajmu 2024” u Saudijskoj Arabiji (foto)

Slavenko Ristić vlasnik kompanije TRB za portal Dešavanja u Bijeljini ističe da Sajam u Saudijskoj Arabiji  protiče odlično.

-Ovdje smo sa svojim starim, ali i nekim novim klijentima! Isto tako, iskoristili smo priliku da se družimo i sa Privrednim društvom Igman iz Konjica koje se bavi proizvodnjom oružja i municije kao i firmama iste branše iz Srbije, rekao je za Dešavanja u Bijeljini Slavenko Ristić, vlasnik kompanije TRB.

-Sutra je planirano zvanično potpisivanje za nas novog i velikog ugovora sa Saudijskom Arabijom tj njihovom državnom kompanijom koji će omogućiti jos brži i bolji razvoj TRB kompanije, te donijeti nova ulaganja, a time i nova zapošljavanja, kaže Ristić.

Bez obzira na sve, TRB nastavlja putem uspjeha, TRB ima svoj brend i ime u svijetu, poručio je na kraju vlasnik kompanije TRB Slavenko Ristić, uz napomenu da kompanija TRB, kao i uvijek do sada, na najbolji način prezentuje  i Republiku Srpsku i BiH i sav potencijal za razvoj namjenske industrije koji ima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име