Ljubitelji dobre zabave i zdrave hrane, prvenstveno mesa i prerađevina od mesa, dobrog domaćeg vina i piva, obavezno treba da posjete Dvorove 11. i 12. novembra. Gurmani i ljubitelji dobrog zalogaja imaće priliku besplatno degustirati najkvalitetnije proizvode proizvođača mesa iz naše zemlje i regiona, poput kulena, kobasica, slanine, čvaraka, salata…

Veliki broj proizvoda biće na prodaju, tako da je ovo odlična prilika za kupovinu kvalitetnih proizvoda od mesa. Direktor Kompanije „Globus“  Milenko Zupur izjavio je da se sajam organizuje s ciljem promocije domaće proizvodnje.

-Namjera ovog sajma je da stavimo akcenat na aktuelni proizvod, privredni produkt u Semberiji, a to je meso. Želja nam je da pokažemo širem okruženju da je meso iz Semberije najkvalitetnije i da je proizvodnja zdravog mesa ono što ljudi rade ovdje ”, rekao je Milenko Zupur.

TESTNA REKLAMA

Zupur ističe da je Semberija jedna od rijetkih sredina koja ima kvalitetno meso, a Sajam je odlična prilika da se širem okruženju predstave meso, ali i sve ono što ide uz meso.

-Mi želimo da meso predstavimo iz ugla mesoprerađivača, trgovaca mesa i mesnih prerađevinama, ali i kao gastro ponudu Semberije i svega onoga što je proizvedeno u Semberiji. Kada kažemo gastro-ugostiteljska ponuda, onda moramo doći do turiste i turizma“, precizira Zupur. 

Kada se sve to zaokruži, kaže on, „NOVEMBARFEST“ je prilika da se u Semberiji predstave poljoprivreda, stočarstvo, mesoprerađivačka industrija, gastro-ponuda, ali i ponuda za turiste, koji sve češće, dolaze u Semberiju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com