Kolektiv OŠ “Sveti Sava“ Bijeljina ispratio direktora Đorđa Mirkovića u zasluženu penziju

Datum:

Share post:

Objavu kolektiva OŠ „Sveti Sava“ Bijeljina prenosimo u cjelosti:

„Danas smo, u dobrom raspoloženju, u penziju ispratili direktora naše škole gospodina Đorđa Mirkovića, čovjeka po čijem je imenu ova vaspitno-obrazovna ustanova nadaleko priznata i poznata.

Škola je, zahvaljujući našem direktoru, za sve ove godine mnogo napredovala, ne samo u poboljšanju uslova za rad i kvaliteta nastavnog procesa, nego je, zahvaljujući njegovim vrijednim rukama, poprimila i ljepši izgled, pa su enterijer i eksterijer škole postali prijatniji za boravak naših mnogobrojnih učenika.

TESTNA REKLAMA

Kolektiv Osnovne škole „Sveti Sava“ želi Vam srećan odlazak u ZASLUŽENU penziju, mnogo zdravlja i lijepih, radosnih dana!

Na mlađima, kaže direktor, svijet ostaje, zato ćemo dati sve od sebe da čuvamo ono što već imamo, ali i da stvaramo još bolje uslove za rad, razvoj, učenje i druženje u školi kojom se danas ponosimo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...