Saopštenje za javnostbKMF „Radnik MD Shop“ Bijeljina prenosimo u cjelisti:

KMF Radnik MD Shop ovim putem želi da se zahvali svim navijačima širom Republike Srpske i Bosne i Hercegovine koji su ovih dana neizmjerno podržavali naš klub u glavnoj rundi Lige šampiona.

Ovo je bio istorijski trenutak za naš mladi klub koji postoji samo tri godine. Veliki uspijeh za naše igrače koji su imali mogućnost da se odmjere sa velikim majstorima futsala poput Ricardinha, Kake, Thallesa, Serginhoa, Vargasa, Rešetara i mnogih drugih.

Igrali smo protiv velikih klubova, sa velikim budžetima, klubova koji pored imenovanih igrača u svojem igračkom sastavu imaju reprezantivce Češke, Danske, Portugala, Brazila, Argentine, Latvije, Slovačke Jermenije, Finske. Posebno želimo da se zahvalimo našim sugrađanima koji su se organizovali da gledaju preko malih ekrana našeg šampiona. Želimo da se zahvalimo navijačima koji su iz Bijeljine, Austrije, Njemačke došli u Plzen i bili dio naše istorijske priče, te da se zahvalimo pretstavnicima FK Radnika, navijačkoj grupi Радникови навијачи , grupi Zvezdinih navijača na čelu sa Olegom Zupurom koji su dali veliku podršku našim igračima.

Našа ekspedicija je bila najbrojnija u Čеškoj od svih klubova koji su nastupali u Plzenu. Gdje smo još jednom pokazali veliku ljubav prema našem Šampionu i bili šesti igrač.

Takođe, želimo da se zahvalimo na finansijskoj podršci našem generalnom sponzoru MD Shop, Predsjedniku Republike Srpske, Gradskoj upravi na čelu sa gradonačelnikom Ljubišom Petrovićem, Skupštini Grada, Nedeljku Ćoriću, Slavenku Ristiću, medijima i svim ostalim sponzorima na podršci.

Mi se okrećmo našem domaćem prvenstvu, gdje imamo najveće ciljeve.

Vidimo se u našoj dvorani, koja je najbolja u BiH po atmosferi, ako ne i jedna od najboljih na Balkanu.
Ide Radnik, gazi Radnik.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име