KMF ’’Radnik MD Shop’’ – Sparta Belfast 16 : 2    (7 : 1)

BLIŽI SE LIGA ŠAMPIONA!

Futsaleri “Radnika MD Shop“ su u Tirani na turniru preliminarne Runde UEFA Futsal Lige Šampiona startovali ubjedljivom pobjedom.

Semberski futsaleri su na startu turnira u prvoj utakmici savladali Spartu Belfast iz Sjeverne Irske rezultatom  16 : 2.

Futsaleri bijeljinskog ’’Radnika MD Shop’’ su bili superiorni na terenu, sve vrijeme utakmice su držali igru pod svojom potpunom kontrolom, tako da futsaleri iz Irske apsolutno nisu imali nikakve šanse na terenu protiv bijeljinskih igrača i majstora futstala.

-Naravno da smo zadovoljni i prezadovoljni postignutim rezultatom kao i ostvarenom pobjedom. Idemo na pobjedu i u subotu. Svjesni smo da će utakmica protiv domaćina biti izuzetno teška, ali cilj je samo jedan, pobjeda i prolazak dalje, izjavio je kratko za portal Dešavanja u Bijeljini odmah po završetku utakmice u Tirani Marko Bajic, potpredsjednik kluba.

To svakako govori i rezultat, 16 golova u mreži Iraca sa samo primljena 2 gola.

KMF “Radnik MD Shop“ je takođe apsolutno opravdao i titulu najboljeg futstal kluba u Bosni i Hercegovini

Sutra (petak, 24 avgust 2023. godine) igraju Sparta i domaćin Tirana, a u subotu 26. avgusta će na rasporedu biti i odlučujući meč za prolaz između Radnika i Tirane.

Semberci se nalaze u grupi H gdje se pored ekipe domaćina, Tirana Futsal, nalazi i Cefn Druids FC (Vels) kao i Sparta Belfast (Sjeverna Irska).

Futsaleri bijeljinskog  “Radnika MD Shop“ su obećali  da će dati sve od sebe da prođu u narednu rundu Lige Šampiona.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име