U 17.kolu Premijer lige BiH KMF „Radnik MD Shop“ iz Bijeljine dočekuje ekipu Borca iz Banjaluke.

Biće to još jedan istinski spektakl za ljubitelje futsala u našem gradu.

„U prethodnim kolu mi smo i matematički osigurali prvo mjesto kroz kompletnu seriju doigravanja, ali smo tu pobjedu u Čitluku skupo platili. Dejan Pavlović je na toj utakmici dobio treći žuti karton, tako da neće nastupiti u subotu. Takođe, Mirku Marinkoviću, koji je povrijeđen od prije, pridružili su se kapiten Pavić i Arnautović (zadobili povrede u Čitluku), te najvjerovatnije ni oni neće biti na raspolaganju treneru Trifkoviću. Međutim, ovo je izvrsna prilika da se šansa pruži igračima koji su u dosadašnjem dijelu prvenstva manje igrali, kao i nekolicini juniora, koji su na pragu seniorske ekipe (juniori trenutno zauzimaju takođe prvo mjesto i veoma blizi su završnjog turnira za prvaka BiH), te da stručni štab može da vidi da li na njih može da računa“, rekli su iz KMF „Radnik“.

Publika će moći da gleda budućnost Bijeljinskog futsala – mladog Trifkovića, Markovićа, mlađeg Rakića, Jovanovića koji ćе u dvije naredne utakmice tražiti svoju šansu da se nametnu pred početak plej ofa.

„Utakmica se igra u subotu 23.3.2024 godine, sa početkom u 18h. Svi ste dobro došli, budite vjetar u leđa našim momcima, budite naš šesti igrač“, poručili su iz kluba.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име