TAG uređaj

Predstavljanje mobilne aplikacije „Autoputevi RS-ETC “ kojom će biti omogućena elektronska dopuna TAG uređaja platnim karticama

Javno preduzeće „Autoputevi Republike Srpske“ će se obratiti javnosti u utorak, 23. jula 2024. godine kada će biti predstavljena mobilna aplikacija „Autoputevi RS-ETC “ Javnog preduzeća „Autoputevi Republike Srpske“.

Aplikacijom će građanima biti omogućena elektronska dopuna TAG uređaja platnim karticama. Ujedno ovo će biti i početak akcije „Klikni – dopuni TAG“.

U utorak, 23. jula  u 11.00 časova u  Hotelu Courtyard by Marriott (Prvog krajiškog korpusa 33, Banja Luka) javnosti će se obratiti Nedeljko Ćorić, v.d. direktora JP „Autoputevi RS“ i Nemanja Karanović rukovodilac Službe za informaciono-tehnološke sisteme JP „Autoputevi RS“.

O akciji ” Klikni – dopuni TAG”

Zbog velikog interesovanja građana, Javno preduzeće „Autoputevi Republike Srpske“ kreiralo je i pustilo u rad mobilnu aplikaciju ”Autoputevi RS-ETC”, kojom se korisnicima omogućava brza i jednostavna dopuna TAG uređaja za elektronsku naplatu putarine. Ovaj komforan način dopune TAG uređaja omogućen je svim građanima, koji koriste mobilne telefone sa Android i iOS platformom.  

Plaćanje elektronske putarine platnim karticama predviđeno je ne samo za fizička već i za pravna lica a omogućena je i opcija prenosa sa TAG-a na TAG u vlasništvu fizičkih i pravnih lica.

U rad je pušten i eksterni veb portal za korisnike, https://enp.autoputevirs.com/ajp/default koji poseduje isti set funkcionalnosti kao i mobilna aplikacija.

U narednom periodu u planu je i uvođenje kol centra, kako bi korisnici 24 časa dnevno, sedam dana u nedjelji, besplatnim pozivom dobili sve servisne informacije, koje se tiču rada JP „Autoputevi Republike Srpske“.  

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име