KK ’’UNSU’’: Ne učestvujemo na Izboru sportiste godine Grada Bijeljina – HVALA VAM!

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost KK ’’UNSU’’ Bijeljina oko ’’ne učestvovanju’’ na Izboru za sportistu Grada Bijeljina 2023. godine prenosimo u cijelosti:

Ne, hvala ne učestvujemo

Protekle sedmice smo primili, telefonski poziv iz gradske uprave da su tada jos uvjek dva dana preostala za prijave za predstojeći Izbor sportista..

Naš odgovor je bio,, hvala ne učestvujemo.

Zašto?

Pa treba li da gospodu iz Organizacionog Odbora, ma ko god da oni bili (nepoznato) podsjećamo šta su uradili prošle godine?

Treba li da ponovo i ovako javno pitamo, koliko godina treba da prođe, da dobijemo informaciju ko je nadležan za pomenuti izbor, organizator, pokrovitelj ili neko treći?

Koliko godina treba da prođe da nam se dostavi pravilnik na osnovu kojeg se biraju najuspješniji? (ako postoji nikad nije javno objavljen niti dostavljen klubovima) Zar u najmanju ruku nije trebalo uz poziv za prijave u medijima objaviti i kriterije?

Recite, kako da prijavimo kandidate, na osnovu čega, kojih obrazaca?

Kao čovjek koji vodi i predstavlja jedan od najaktivnijih i najuspješnijih sportskih kolektiva u našem gradu, ne mogu i nemam pravo ponovo dozvoliti degradaciju rezultata i poniženje naše djece – sportista kao što se desilo prošle godine.

Ima jo niz pitanja i njeasnoća pa sa svim tim u vezi:

Ne hvala, ne učestvujemo ove godine, a nećemo ni narednih i sve tako, dok ne dobijemo odgovore, a najprije uslove u kojima će svi sportisti ovog grada imati jednaka prava i jednake šanse!

Unaprijed čestitke svim sportistima, klubovima, sportskim radnicima i novinarima koji budu birani jer rezultati koje svi mi postižemo u vrlo teškim uslovima su svakako za čestitku i pohvalu, a ne za degradaciju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...