KK ’’UNSU’’: Ne učestvujemo na Izboru sportiste godine Grada Bijeljina – HVALA VAM!

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost KK ’’UNSU’’ Bijeljina oko ’’ne učestvovanju’’ na Izboru za sportistu Grada Bijeljina 2023. godine prenosimo u cijelosti:

Ne, hvala ne učestvujemo

Protekle sedmice smo primili, telefonski poziv iz gradske uprave da su tada jos uvjek dva dana preostala za prijave za predstojeći Izbor sportista..

Naš odgovor je bio,, hvala ne učestvujemo.

TESTNA REKLAMA

Zašto?

Pa treba li da gospodu iz Organizacionog Odbora, ma ko god da oni bili (nepoznato) podsjećamo šta su uradili prošle godine?

Treba li da ponovo i ovako javno pitamo, koliko godina treba da prođe, da dobijemo informaciju ko je nadležan za pomenuti izbor, organizator, pokrovitelj ili neko treći?

Koliko godina treba da prođe da nam se dostavi pravilnik na osnovu kojeg se biraju najuspješniji? (ako postoji nikad nije javno objavljen niti dostavljen klubovima) Zar u najmanju ruku nije trebalo uz poziv za prijave u medijima objaviti i kriterije?

Recite, kako da prijavimo kandidate, na osnovu čega, kojih obrazaca?

Kao čovjek koji vodi i predstavlja jedan od najaktivnijih i najuspješnijih sportskih kolektiva u našem gradu, ne mogu i nemam pravo ponovo dozvoliti degradaciju rezultata i poniženje naše djece – sportista kao što se desilo prošle godine.

Ima jo niz pitanja i njeasnoća pa sa svim tim u vezi:

Ne hvala, ne učestvujemo ove godine, a nećemo ni narednih i sve tako, dok ne dobijemo odgovore, a najprije uslove u kojima će svi sportisti ovog grada imati jednaka prava i jednake šanse!

Unaprijed čestitke svim sportistima, klubovima, sportskim radnicima i novinarima koji budu birani jer rezultati koje svi mi postižemo u vrlo teškim uslovima su svakako za čestitku i pohvalu, a ne za degradaciju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...