KK UNSU: Naši takmičari ubjedljivi u Prvom kolu Regionalne BMSiP-e karate lige za mlade i perspektivne

Datum:

Share post:

Saopštenje pres službe kk „UNSU“ prenosimo u cjelosti:

„Protekle nedjelje u Derventi u organizaciji Regionalnog karate saveza Birač, Majevica, Semberija i Posavina održano je prvo kolo Regionalne BMSiP-e karate lige za mlade i perspektivne. Učešće je uzelo sedam klubova sa šest ekipa u muškoj i četiri u ženskoj konkurenciji za pionire i pionirke do 13 godina, te tridesetak takmičara u kadetskoj i juniorskoj muškoj i ženskoj konkurenciji – pojedinačno.

Predstavnici našeg kluba briljirali su, kako u ekipnoj muškoj i ženskoj konkurenciji tako i pojedinačnoj konkurenciji kadetkinja i kadeta. Obe nape ekipe ostvarile su maksimalan učinak pobjedivši u sva tri održana kola.

Postignuti rezultati u prva tri kola za pionire ekipno:
▪️UNSU – SRPSKI SOKO (Bijeljina) 3:1
▪️UNSU – ŠAMPONI (Bijeljina) 3:1
▪️UNSU – PANTERI PLUS (Bijeljina) 3:1

Postignuti rezultati za pionirke ekipno:
▪️UNSU – KIMA (Derventa) 3:0
▪️UNSU – ŠAMPIONI (Bijeljina) 2:2 ( pob. na poen razliku)
▪️UNSU – ŠAMPIONI (Modriča) 3:1
   
U pojedinačnoj konkurenciji kadeta odrađena su dva kola u kojem  je Miloš Letić zabilježio dvije pobjede, a Ivan Knežević po jednu  pobjedu i jedan poraz. U junuorskoj i U21 muškoj i ženskoj konkurenciji u ovom kolu nismo imali predstavnike.
U ženskoj kadetskoj konkurenciji sve tri naše predstavnice odradile su po šest kola. Marija Gavrilović je pobjedila sve svoje protivnice i u ukupnom plasmanu zauzela prvo mjesto, dok je Milica Mia Vujič ostvarila skor od četiri pobjede i jedan poraz, čime je u ukupnom plasmanu zauzela drugo mjesto. Marija Trifković ostvarila je tri pobjede, te isto toliko poraza, što je u ukupnom plasmanu pozicionira na treće mjesto. 

Ovim rezultatima naše kadetkinje su ostvarile maksimalan učinak i svojim plasmanima dale doprinos ukupnom broju osvojenih bodova našeg kluba u prvom kolu Lige. Sa svim ovim rezultatima i bodovima naš klub u ukupnom plasmanu posle prvog kola čvrsto drži prvo mjesto. 

Drugo završno kolo Lige održat če se u drugoj polovini takmičarske sezone kada će se odraditi preostali mečevi u ekipnoj muškoj konkurenciji i pojedinačnoj kadetskoj i juniorskoj i U21 konkurenciji. 

Jučerašnjim nastupom u Derventi naš klub konačno završava prvu polovinu ovogodišnje takmičarske sezone za koju možemo reći da je bila vrlo zahtjevna, kako u radnom takmičarskom aspektu tako i finansijskom. Ono što je naivažnije ostvarili smo skoro 100 % zacrtanih ciljeva što nas čini veoma zadovoljnim i ponosnim!

Narednih dvadesetak dana naši takmičari ali i svi ostali članovi kluba idu na zasluženi odnor, već početkom avgusta mjeseca započet će pripreme za nastavak ni malo lakšeg drugog dijela takmičarske polusezone.

U ime UO kluba, najsrdačnije se zahvaljujemo svim našim takmičarima kako na ostvarenim rezultatima u Derventi tako i tokom cijele polusezone! 

Takođe, dužni smo da se zahvalimo roditeljima i našim sponzorima Gradu Bijeljina, te Generalnom sponzoru kluba kompaniji @LykosBalkanMetals  Veliku zahvalnost dugujemo i svim našim roditeljima na povjerenju i svesrdnoj podršci bez čega bi sve postignuto bilo nemoguće!

Pres služba kk „UNSU““

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...