KK “UNSU“: IVANU KNEŽEVIĆU SEDMO MJESTO U SVJETSKOJ LIGI U POREČU

Datum:

Share post:

Saopštenje kk „UNSU“ Bijeljina prenosimo u cjelosti:

„Završen je prvi dan WKF Svjetske karate1 lige za mlade u Poreču u kojem su svi naši predstavnici odradili svoje nastupe. Najbolji plasman ostvario je Ivan Knežević koji je izgubio u borbi za medalju i ostvario plasman na 7. Mjesto. Ivan je ovim pokazao da bronza osvojena u Veneciji nije bila slučajna.
 
Gavrilovićeva, Vujićeva nisu bile na visini zadatka vjerovatno pokleknuvši u velikoj želji i pritisku. Isti nismo željeli ali realno je teško izbjeći ga u njihovim godinama. U kadetskoj konkurenciji Trifkovićeva kao najmlađa kadetkinja se borila ali bez značajnijeg plasmana. 

Sve u svemu jako težak, emotivan i naporan dan. Veliko iskustvo koje će u razvoju ovih mladih prespektivnih sportista sigurno dati i veliki doprinos što nsm je pri polasku i bio glavni cilj. Da bi bili zaista konkurentni na ovom nivou našim sportistima moramo obezbjediti nastupe na međunarodnoj sceni učešćem na velikim međunarodimim turnirima, a za tako nešto nam je porebna bolja finansijska podrška.

U ime UO kluba, upućujemo čestitke Ivanu Kneževiću na sedmom mjestu, a svima zajedno poručujemo; glavu gore, idemo dalje i još jače!

Pres služba kk „UNSU““

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ŽELIMIR NEŠKOVIĆ na Energetskom samitu u Neumu (foto)

U Neumu se od 24. do 26. aprila 2024. godine održava Energetski samit, koji će i ove godine...

PU BIJELJINA: Tokom dvodnevne akcije evidentirano 105 prekršaja

Saopštenje policijske uprave Bijeljina prenosimo u cjelosti: "U cilju prevencije saobraćajnih nezgoda Policijska uprava Bijeljina u periodu od 19.04....

Delegacija Republike Srpske u posjeti Agenciji za vode Kraljevine Holandije (foto)

Predstavnici Javne ustanove „Vode Srpske“ i resornog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srpske bili su...

KOMUNALAC BIJELJINA: Akcija besplatnog odvoza kabastog otpada traje do 30. aprila

S obzirom na to da je "Apri - mjesec čistoće" na izmaku, a da je akcija besplatnog odvoza...