KK. “UNSU“: Gavrilovićeva zlatna na “Kupu Šampiona 2022“ u Podgorici

Datum:

Share post:

U subotu je bijeljinski klub kk. „UNSU“ u okviru reprezentativnog sastava Regionalnog karate saveza Birač, Majevica, Semberija i Posavina (RKS BMSiP) uzeo učešće na „Kupu Šampiona 2022“ u Podgorici.

Turnir interenacionalnog karaktera u organizaciji karate kluba „Omladinac“ okupio je 59 klubova sa oko 670 takmičara iz sedam zemalja. Prisutni su bili svjedoci vrlo dobrog i kvalitetnog turnira, tako da rezultati koje su postigli bijeljinski takmičari, zaista, vrijede.

Jedna zlatna i tri bronzane medalje u pojedinačnoj, te tri srebrne i dvije bronzane u ekipnoj konkureciji su ukupan bilans bijeljinskih takmičara i doprinos ukupnim rezultatima Regionalnog saveza BMSiP-e.

„U pojedinačnoj konkurenciji najuspješnija je bila Marija Gavrilović koja je u odličnoj konkurenciji kadetkinja (-47) zauzela treće mjesto, dok je u konkurenciji mlađih kadetkinja U14 (-47) bila ubjedljivo najbolja. U konkurenciji U12 (-30 i -35) naša nova nada kluba Jana Ivković osvojila je dvije bronzane medalje u borbama. U konkurenciji kadetkinja i mlađih kadetkinja U14 (-54 i +47) dobre nastupe imale su Milica Mia Vujić i Milica Mijić, ali na kraju bez plasmana. Pored njih, nastupe su zabilježili kadeti: Stefan Vukadinović i Vedran Veselinović ( -63 i -70) takođe bez plasmana“, rekli su iz kk „UNSU“ Bijeljina.

TESTNA REKLAMA

U ekipnoj konkurenciji u sastavu regionalnih timova srebrnim medaljama su se okitile: Marija Mijić i Jana Ivković u konkurenciji djevojčica U12 u borbama i katama, Milica Mijić bronzanom medaljom u konkurenciji mlađih kadetkinja U14 u katama, dok su Milica Mia Vuiić i Marija Gavrilović bile srebrne u konkurenciji kadetkinja u borbama. Moramo istaći njihovu sjajnu pobjedu u polufinalu protiv odlične kadetske ženske ekipe beogradskog karate saveza, dok su za zlato izgubile od domaćina turnira kk“Omladinac“.

„Ako uzmemo u obzir da su svi oni direktno nastupali nakon dužeg putovanja, možda možemo i opravdati neka slabija izdanja pojedinih naših predstavnika. Ipak, prije svega moramo priznati da je konkurencija bila zaista kvalitetna i cjelokupan turnir na veoma visokom nivou. Za realizaciju odlaska u Podgoricu zahvalni smo Regionalnom karate savezu BMSiP-e i našem Generalnom sponzoru @lykosbalkanmetals Svakako neozostavna je i ovaj put bila podrška roditelja na čemu smo takođe zahvalni“, poručili su iz bijeljinskog kk „UNSU“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

VOJIN MITROVIĆ: IZBORI 2. OKTOBRA NISU OBIČNI NEGO REFERENDUM ZA ILI PROTIV RS

Nosilac poslaničke liste SNSD iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras u Gornjem Magnojeviću da izbori...

TRIBINA SNSD U MAGNOJEVIĆU: GRAĐANI ZNAJU VAŽNOST IZBORA ZA REPUBLIKU SRPSKU

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio...

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...