Kite DOO postao Generalni zastupnik Zelene linije slovenačkog SIP-A

Datum:

Share post:

Kompanija Kite DOO, čija osnovna delatnost je prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, ne pristaje da ostane na istom nivou kao prednohdne godine i to joj je osnovni princip poslovanja. Svake godine svoj portfolijo potkrepljuje novitetima na našem tržištu.

Prošle godine najveći pomak Kite DOO imao je u domenu precizne poljoprivrede. Ove godine kompanija se opredelila da napredak ostvari u broju mašina koje zastupa, rečeno je na teorijskoj prezentaciji i stacionarnom prikazu SIP mašina održanom u distributivnom centru Kite DOO u Sremskoj Mitrovici.

Dipl. inž. Vladimir Labus, direktor prodaje poljoprivredne mehanizacije Kompanije Kite DOO rekao je ovom prilikom da je na Sajmu poljoprivrede održanom u Budimpešti potpisan ugovor o ekskluzimnom dilerstvu, servisiranju i održavanju kompletnog portfolija sa slovenačkom Kompanijom SIP.

– Izabrali smo proizvođača SIP Slovenija na isti način na koji su oni izabrali nas. Kompanija SIP osvojila nas je prezentacijom načina proizvodnje svojih mašina. Kada smo prošli kroz fabriku i sagledali ceo proizvodni proces, primetili smo da imaju neke prednosti koje bi ostali evropski proizvođači poljoprivrednih mašina trebali da implementiraju u svoju proizvodnju, rekao je Labus.

On je ubeđen da će sardnja biti dobra jer, kako je rekao, kada se organizuju dve uspešne kompanije i saradnja mora biti uspešna. Pravi rezultati znaće se do decmbra ove godine, a prvi sledeći korak je zajednički nastup na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Slede njivske prezentacije tokom leta i naravno završavanje poslova sa klijentima.

– SIP je poznati proizvođač priključne poljoprivredne mehanizacije koji daje trogodišnju garanciju na nju. Treba napomenuti da SIP nudi najbolji odnos između kvaliteta i cena i visokoprofesionalan nastup i pristup zaposlenih garantuju, i daju veru, da ćemo ovaj brend razvijati na pravi način. Kontrolisani rokovi isporuke i podrška Kompanije SIP omogućavaju mogućnost planiranja što je izuzetno značajno za poljoprivrednike u Srbija, a posebno za unapređenje stočarske proizvodnje, rekao je direktor marketinga Kite DOO, Bogdan Crnojački.

-Sa kompanijom Kite DOO počeli smo saradnju ovog meseca, a podrška stiže i iz Jugometala. Na tržištu Srbije prisutni smo više od 50 godina. Ranije smo bili prepoznatljivi po beračima za kukuruz i kosačicama za voćnjake. Sada imamo drugačije novitete.

Specijalizovani smo za zelenu liniju:  kose, okretače, sakupljače i u manjoj meri razbacivače stajnjaka, kazala je Beleijeva.

Ona je podsetipa da SIP proizvodi najveću vučenu kosu na svetu čija dužina je 15 metara. To znači i da je okretač koji ide uz nju širine 15 metra, a sakupljač 12 metara. Sve mašine opremljene su kardanom.

– Podrška poljoprivrednicima je u pozadini, u vidu saveta kako prikačiti u upotrebljavati mašinu. Samo na osnovu toga ostvaruje se pravo na 3 godine garancije, rekla je ona.

NA OVOJ PREZENTACIJI NAGLAŠENO JE DA SU SRBIJA I SLOVENIJA BLIZU, TAKO DA NEMA PROBLEMA VEZANIH ZA TRANSPORT, REZERVNE DELOVE I SERVIS.

-Kvalitet servisa je uvek bitan, pa tako i u ovoj saradnji. U skoro 100 odsto slučajeva kvar se dešava dok mašina radi. Servis je taj koji kvar treba da otkloni u što kraćem roku i da spasi poljoprivrednika, njegovu proizvodnju, a istovremeno i privredu ove zemlje. Od servisa sve počinje i sa njim se sve završava, naglasio je  dipl. inž. Vladimir Labus.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: agroportal.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RAZVOJNA AGENCIJA BIJELJINA: Za podsticaj razvoja privrede planirano 400.000 KM

Razvojna agencija Bijeljine plasiraće u toku godine 400.000 KM za podsticaj razvoja privrede, navedeno je u programu rada...

BIJELJINA: Sve spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici „Sveti Vračevi“

Sve je spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici "Sveti Vračevi" U petak, 31.03.2023. U godini JZU Bolnica "Sveti...

VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA – KUCNUO JE ČAS

GEOTERMALNI IZVORI - BOGATSTVO BIJELJINE - VRIJEME JE DA BOGATSTVO ISKORISTIMO VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA - KUCNUO JE...

BOLNICA BIJELJINA: BEZ LISTI ČEKANJA KOD KARDIOLOGA (video)

Kardiolozi bijeljinske bolnice dobrovoljno su donijeli odluku da tokom ove sedmice, bez finansijske nadoknade, rade duple smjene kako...