Kite DOO postao Generalni zastupnik Zelene linije slovenačkog SIP-A

Datum:

Share post:

Kompanija Kite DOO, čija osnovna delatnost je prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, ne pristaje da ostane na istom nivou kao prednohdne godine i to joj je osnovni princip poslovanja. Svake godine svoj portfolijo potkrepljuje novitetima na našem tržištu.

Prošle godine najveći pomak Kite DOO imao je u domenu precizne poljoprivrede. Ove godine kompanija se opredelila da napredak ostvari u broju mašina koje zastupa, rečeno je na teorijskoj prezentaciji i stacionarnom prikazu SIP mašina održanom u distributivnom centru Kite DOO u Sremskoj Mitrovici.

Dipl. inž. Vladimir Labus, direktor prodaje poljoprivredne mehanizacije Kompanije Kite DOO rekao je ovom prilikom da je na Sajmu poljoprivrede održanom u Budimpešti potpisan ugovor o ekskluzimnom dilerstvu, servisiranju i održavanju kompletnog portfolija sa slovenačkom Kompanijom SIP.

– Izabrali smo proizvođača SIP Slovenija na isti način na koji su oni izabrali nas. Kompanija SIP osvojila nas je prezentacijom načina proizvodnje svojih mašina. Kada smo prošli kroz fabriku i sagledali ceo proizvodni proces, primetili smo da imaju neke prednosti koje bi ostali evropski proizvođači poljoprivrednih mašina trebali da implementiraju u svoju proizvodnju, rekao je Labus.

On je ubeđen da će sardnja biti dobra jer, kako je rekao, kada se organizuju dve uspešne kompanije i saradnja mora biti uspešna. Pravi rezultati znaće se do decmbra ove godine, a prvi sledeći korak je zajednički nastup na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Slede njivske prezentacije tokom leta i naravno završavanje poslova sa klijentima.

– SIP je poznati proizvođač priključne poljoprivredne mehanizacije koji daje trogodišnju garanciju na nju. Treba napomenuti da SIP nudi najbolji odnos između kvaliteta i cena i visokoprofesionalan nastup i pristup zaposlenih garantuju, i daju veru, da ćemo ovaj brend razvijati na pravi način. Kontrolisani rokovi isporuke i podrška Kompanije SIP omogućavaju mogućnost planiranja što je izuzetno značajno za poljoprivrednike u Srbija, a posebno za unapređenje stočarske proizvodnje, rekao je direktor marketinga Kite DOO, Bogdan Crnojački.

-Sa kompanijom Kite DOO počeli smo saradnju ovog meseca, a podrška stiže i iz Jugometala. Na tržištu Srbije prisutni smo više od 50 godina. Ranije smo bili prepoznatljivi po beračima za kukuruz i kosačicama za voćnjake. Sada imamo drugačije novitete.

Specijalizovani smo za zelenu liniju:  kose, okretače, sakupljače i u manjoj meri razbacivače stajnjaka, kazala je Beleijeva.

Ona je podsetipa da SIP proizvodi najveću vučenu kosu na svetu čija dužina je 15 metara. To znači i da je okretač koji ide uz nju širine 15 metra, a sakupljač 12 metara. Sve mašine opremljene su kardanom.

– Podrška poljoprivrednicima je u pozadini, u vidu saveta kako prikačiti u upotrebljavati mašinu. Samo na osnovu toga ostvaruje se pravo na 3 godine garancije, rekla je ona.

NA OVOJ PREZENTACIJI NAGLAŠENO JE DA SU SRBIJA I SLOVENIJA BLIZU, TAKO DA NEMA PROBLEMA VEZANIH ZA TRANSPORT, REZERVNE DELOVE I SERVIS.

-Kvalitet servisa je uvek bitan, pa tako i u ovoj saradnji. U skoro 100 odsto slučajeva kvar se dešava dok mašina radi. Servis je taj koji kvar treba da otkloni u što kraćem roku i da spasi poljoprivrednika, njegovu proizvodnju, a istovremeno i privredu ove zemlje. Od servisa sve počinje i sa njim se sve završava, naglasio je  dipl. inž. Vladimir Labus.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: agroportal.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...