Trećeg, posljednjeg dana sajma “Interagro 2023” koji je zatvoren u petak, kompaniji “KITE BH” dodijeljena je PLAKETA ZA NAJPOSJEĆENIJEG IZLAGAČA U OBLASTI POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE.

Ovo sajamsko priznanje uručeno je direktorici “KITE BH” Sandri Maksimović.

Time je potvrđeno da smo pouzdan partner poljoprivrednicima širom BiH koji su se uvjerili u kvalitet mehanizacije s kojom unapređuju svoj rad i postaju konkurentniji, kako velike kompanije koje izvoze na evropsko tržište tako i samostalni poljoprivredni proizvođači.

U prilog tome govore i brojne posjete našim izloženim prostorima na sajmu kojeg je, kako govori brojka ulaznica, posjetilo više hiljada ljudi svih generacija.

Podsjećamo da smo na ovoj tradicionalnoj međunarodnoj manifestaciji u Bijeljini izložili brojne mašine “JOHN DEERE” i drugih proizvođača čija se mehanizacija može nabaviti preko naše firme.

Zahvaljujemo se svim posjetiocima koji su nam ukazali povjerenje, porazgovarali sa nama, izrazili zahvalnost za saradnju i namjeru da budu naši kupci, te uputili pohvale za izložene mašine…

Sajam je, nakon dodjele sajamskih prinanja, zatvoren izvlačenjem osam vrijednih nagrada u igri u kojoj su pravo učešća imali svi posjetioci koji su kupili ulaznicu.

Srećne dobitnike obradovale su dječije ruke koje su izvukle i dobitnika druge nagrade “JOHN DEERE” traktorske kosačice X107, darodavca i jednog od glavnih sponzora sajma KITE BH DOO, Bijeljina.

Kosačica ide u Tišinu, opština Šamac, na adresu Branislava Savića koji je kod nas kupio adapter.

Kada je saznao za to, Branislav nas je kontaktirao i s osmjehom pitao da li smo “namjestili” da on dobije ovu vrijednu nagradu.

Da se zna: “Vasa Dasa” se pobrinuo da sve bude regularno, bez sumnji i varanja…

I tako, trodnevni sajam je završen, a mi nastavljamo dalje… da nabavljamo i isporučujemo mehanizaciju koja sve više osvaja ove prostore…

KORAČAJMO I DALJE ZAJEDNO

TIM “KITE BH” DOO, Bijeljina

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име