Kada razmišljamo o snazi i viziji poljoprivrednika, često zamišljamo bogate plodove koje ubiru. Ali prije nego što se dođe do tih plodova, postoji nešto što u velikoj mjeri oblikuje svaki poljoprivredni san – Mehanizacija! Upravo mehanizacija je ta koja pretvara viziju poljoprivrednika u stvarnost, a KITE BH je tu da tu viziju podrži.

KITE BH d.o.o. Bijeljina kao generalni sponzor 22. Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova i ribolova INTERAGRO 2024 predstaviće se ove godine sa mehanizacijom iz svog proizvodnog programa, sa posebnim akcentom na mehanizaciju koja će se ove godine po prvi put predstaviti na teritoriji Bosne i Hercegovine.

I dok budete šetali kroz sajam, primjetićete nešto posebno – osmjeh na licima djece koja se igraju, istražuju i uče o svijetu poljoprivrede. Taj osmjeh je znak nečeg mnogo većeg. To je znak nade, budućnosti i ljubavi prema prirodi i radu na zemlji. Djeca koja se smiju dok posmatraju traktore i mašine, sutra će biti oni koji će voditi našu poljoprivredu u budućnost. Osmijesi djece su ono što nas podsjeća na važnost onoga što radimo – oni su naš podsjetnik da je svaki trud vrijedan, jer njima gradimo bolju budućnost, poručuje Sandra Maksimović, direktor KITE BH iz Bijeljine. Takođe, iz KITE BH poručuju da je drugog dana sajma predviđen i poseban dan za najmlađe posjetioce. ( Igraonica, kvizovi, pokloni za najmlađe posjetioce…)

Dobrodošli na sajam INTERAGRO, gdje se svake godine okupljamo kako bismo slavili sve što poljoprivreda donosi našim životima – od inovacija i tehnologije, do zajedništva i radosti.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име