Kandidati PUS u razgovoru sa sugrađanima – “Opstanak malih poljoprivrednih gazdinstava omogućava ostanak mladih na selu“

Datum:

Share post:

Kandidati Pokreta uspješna Srpska za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dr Nemanja Janković, dr Aleksandar Stevanović i doc. dr Živka Malić, danas su prošetali gradskom Zelenom pijacom, gdje su razgovarali sa sugrađanima, saslušali njihove probleme i iznijeli svoje ciljeve.

„Poljorivreda predstavlja jednu od osnovnih grana privrede svake države, u koju treba više ulagati i mi ćemo se sa pozicije narodnih poslanika iz Semberije, najveće žitnice u Srpskoj, prioriteno zalagati za te ciljeve”, obećao je u obraćanju medijima dr Aleksandar Stevanović.

Izrazivši svoje zadovoljstvo prijemom kod građana, doc. dr Živka Malić je izjavila da opstanak malih poljoprivrednih gazdinstava omogućava ostanak mladih na selu.

Dr Nemanja Janković je istakao da je zelena pijaca odlično mjesto za neposrednu komunikaciju sa građanima.

TESTNA REKLAMA

“Loš standard visoke cijene hrane najčešće su pritužbe građana, ali s obzirom da smo ljekari, razgovarali smo i o temama iz oblasti zdravstva”, rekao on i  istakao da se danas moglo čuti mnogo konstruktivnih ideja koje će kao budući poslanik nastojati da sporovede.

“Od sugrađana smo čuli i  mnogo  pozitivnih komentara za rad bijeljinske Bolnice, na čelu sa prof. dr Zlatkom Maksimovićem, što nas uvjerava da smo na doborom putu”, zaključio je dr Nemanja.

Kadidati Pokreta uspješna Srpska dr Aleksadar Stevanović, Dr Nemanja Jankovići doc. dr Živka Malić nalaze se na zajedničkoj listi Koalicije NPS –Darko Banjac, PUS I PSDS za Narodnu skupštinu Republike Srpske, izborna jedinica 6.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...