Kandidati PUS u razgovoru sa sugrađanima – “Opstanak malih poljoprivrednih gazdinstava omogućava ostanak mladih na selu“

Datum:

Share post:

Kandidati Pokreta uspješna Srpska za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dr Nemanja Janković, dr Aleksandar Stevanović i doc. dr Živka Malić, danas su prošetali gradskom Zelenom pijacom, gdje su razgovarali sa sugrađanima, saslušali njihove probleme i iznijeli svoje ciljeve.

„Poljorivreda predstavlja jednu od osnovnih grana privrede svake države, u koju treba više ulagati i mi ćemo se sa pozicije narodnih poslanika iz Semberije, najveće žitnice u Srpskoj, prioriteno zalagati za te ciljeve”, obećao je u obraćanju medijima dr Aleksandar Stevanović.

Izrazivši svoje zadovoljstvo prijemom kod građana, doc. dr Živka Malić je izjavila da opstanak malih poljoprivrednih gazdinstava omogućava ostanak mladih na selu.

Dr Nemanja Janković je istakao da je zelena pijaca odlično mjesto za neposrednu komunikaciju sa građanima.

TESTNA REKLAMA

“Loš standard visoke cijene hrane najčešće su pritužbe građana, ali s obzirom da smo ljekari, razgovarali smo i o temama iz oblasti zdravstva”, rekao on i  istakao da se danas moglo čuti mnogo konstruktivnih ideja koje će kao budući poslanik nastojati da sporovede.

“Od sugrađana smo čuli i  mnogo  pozitivnih komentara za rad bijeljinske Bolnice, na čelu sa prof. dr Zlatkom Maksimovićem, što nas uvjerava da smo na doborom putu”, zaključio je dr Nemanja.

Kadidati Pokreta uspješna Srpska dr Aleksadar Stevanović, Dr Nemanja Jankovići doc. dr Živka Malić nalaze se na zajedničkoj listi Koalicije NPS –Darko Banjac, PUS I PSDS za Narodnu skupštinu Republike Srpske, izborna jedinica 6.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Mitrović: Glas za Dodika i Cvijanovićku za mir i stabilnost Republike Srpske

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović izjavio je da 2. oktobra Bijeljina...

BIJELJINA: PRVI RADNI DAN U VRTIĆU U PATKOVAČI (video)

U vrtiću „Neven“ u Patkovači danas je prvi radni dan, a vaspitači su dočekali prvih dvadest petoro djece...

Predsjednik Bokserskog saveza Srbije podržao Slavenka Ristića

"Slavenko Ristić zaslužuje moju podršku zbog njegovog dugogodišnjeg rada na jačanju odnosa između Srbije i Republike Srpske, ali...

Prof.dr Zlatko Maksimović, osnivač Pokreta Uspješna Srpska: NAŠ PUT JE PUT USPJEŠNIH (video)

Na sinoć održanoj centralnoj konvenciji Koalicije NPS - Pokret Uspješna Srpska - Prva SDS osnivač Pokreta uspješna Srpska...