Saopštenje za javnost Pokreta mora bolje prenosimo u cjelosti:

Kandidati Pokret mora bolje su se družili sa stanovnicima Novog naselja Janja.

Više od dvadeset domaćina i nekoliko mještanki iznijelo je nekoliko problema koji ih tište godinama.

Kandidat za gradonačelnika Pokret mora bolje Zoran Perić im je obećao da će ako dobije njihovu i podršku ostalih stanovnika Bijeljine urgentno raditi na njihovom rješavanju, ali i na rješavanju sistemskih problema koji tište drugi grad po veličini u Republici Srpskoj a koje očigledno, iz nekog razloga, trenutni gradonačelnik i gradska uprava neće ili ne smije rješavati.

Mještanima Novog naselja Janja su se prestavili i kandidati Pokret mora bolje za odbornike gradske skupštine: Svjetlana Đurić, Stojadin Knežević, Selma (Ćelahmetović) Karadarević i Nikola Živanović.

Kandidati Pokret mora bolje su obećali da će sve učiniti što budu mogli, u odnosu na povjerenje koje dobiju od građana Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima, da se riješe problemi u Novom naselju Janja ali i ogroman broj ostalih sistemskih problema, koje niko ne rješava u gradu i semberskim selima. Pokret mora bolje poziva sve bijeljince da izadju na prestojeće lokalne izbore i da glasaju za kandidate nove političke snage – Pokret mora bolje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име