Kako odabrati poklon prema horoskopskom znaku?

Datum:

Share post:

Koliko puta kada čujete šta je neko uradio ili kako se ponaša, kažete: “Pa ovo je definitivno Vaga” ili možda na primer: To zvuči kao nešto što bi Lav uradio”?

Bez obzira vjerujete li u horoskop ili ne, sigurno ste primijetili određene slične karakteristike i ponašanja kod pripadnika istog znaka. Bez obzira da li to zaista ima ikakve veze sa horoskopom ili ne, to je definitivno vrlo zanimljiva tema.

Astrologija je jedna od tema u društvu o kojoj se često govori i pozitivno i negativno, ali to danas želimo ostaviti po strani.

Ako ništa drugo, horoskop je vrlo zanimljivo područje iz kojeg možemo, makar na kratko, promatrati svijet i ljude oko sebe. Bilo bi urnebesno kada bi svi imali hologram iznad glave sa simbolom horoskopskog grupnog znaka kojem pripadamo.

Samo za početak, poznavali bi karakter te osobe i olakšali sebi da joj priđu. No, nemojmo previše maštati, nego se vratimo na horoskopske znakove i njihov karakter, pa onda utvrdimo da li su pokloni za sve prilike podjednako prikladni za Djevice i Strijelca ili moramo biti malo originalniji sa svakim ponaosob.

Lavovi uvijek vole da budu u centru pažnje

Sunce je vladar Lava, pa karakteristika ovog horoskopskog znaka na najbolji mogući način opisuje njihovo ponašanje.

Lavovi su hrabri, odvažni, smeli, zabavni i jednostavno obasjavaju sve oko sebe neverovatnom energijom koju poseduju – jednostavno vole da budu u centru pažnje, što nije novost.

Stoga poklon koji biste trebali pokloniti pripadniku ovog horoskopskog znaka mora biti odraz njegovog karaktera. Iako se Lavovi smatraju narcisoidima, barem se čini da ne žude za pretjerano materijalnim stvarima.

Po našem mišljenju, idealan poklon za Lava bi mogao da bude izlazak u renomirani restoran, gde će poklon u vidu skupocenog sata ili nakita biti poslužen pred svima.

Lavovi su zahtjevni kada je u pitanju davanje poklona, ​​ali jako cijene kada poznajete njihove navike, pa poklon može biti nešto specifično za njih i vrijedno u datom trenutku.

Vage imaju istančan ukus za kvalitetne stvari

Iako veoma neodlučne po prirodi, Vage jako dobro znaju šta žele kada su pokloni u pitanju. Imaju istančan ukus za dobre stvari, pa ih je i teško osvojiti, što pripadnici ovog horoskopskog znaka jako dobro znaju.

Vage ne zanima toliko luksuz, koliko ih privlače određene unikatne i autentične stvari, pa im uvijek možete pokloniti umjetničko djelo, pa makar to bilo i vaše vlastito.

Fotografije, okviri, ogledala i sličan ukrasni namještaj također je nešto za čim žudi ženski dio ovog horoskopskog znaka. Muškarce, pak, privlače retro stvari, odnosno nešto što trenutno nije aktuelno, pa to mogu biti ploče, odlazak u kino da pogledaju stari film ili flaše kvalitetnog pića sa drugog kontinenta.

Device su uvijek prizemne i stabilne

Možda ti se čini da sa devicama ne znaš uvek gde si?

Ako se tako osjećate, vjerovatno niste jedini, ali ne brinite. Pripadnici ovog horoskopskog znaka u početku imaju problem da se otvore prema vanjskom svijetu, dok vas dobro ne upoznaju, pa su zato ponekad previše analitični, oprezni i distancirani – kasnije sve postaje sasvim drugačije kada prođete njihov strogi izbor.

Poznato je da su Djevice izuzetno stabilne i prizemne, pa će ih rijetko oduševiti poklon koji nema nikakvu korist.

Ono što je takođe karakteristično je da ne vole previše iznenađenja. Najbolje je u ovom slučaju provjeriti šta im je potrebno u pogledu odjeće, opreme ili kućnih potrepština ili ih na kraju zapitati da li to ne rade na neki drugi način.

Ako želite da ih nečim obradujete, neka to bude dobra hrana u kojoj zaista uživaju.

Strelčevi vole društvo i avanture

Možda je najkarakterističnija karakteristika Strijelca njihova društvenost. Nijedan pripadnik ovog horoskopskog znaka neće ostati sam kod kuće subotom uveče uz seriju.

Uvijek su spremni za akciju, pozitivni, nasmijani i često imaju najbolji savjet za svoje prijatelje. Nemojte se uvrijediti ako niste u centru njihove pažnje 24 sata, jer ponekad svoju energiju obasipaju nekima koji to možda ni ne zaslužuju. Pa ipak, vremenom i oni to shvate.

Idealan poklon za Strijelca kada ga zaista želite oboriti s nogu svakako je putovanje, po mogućnosti što dalje – neka tropska destinacija.

Složićemo se da ova ponuda više zvuči kao poklon za medeni mesec, pa ćemo se i sami malo spustiti na zemlju. Ono što takođe možete pokloniti Strelcu je odlazak na streljanu, žurka u skrivenom podzemnom mestu gde se okuplja gradska ekipa ili rafting sa čitavim društvom, jer su oni često ljubitelji sporta.

Iskustva sa prijateljima su nešto što Strijelci najviše cijene, pa ako im možete priuštiti, to će im biti najbolji poklon.

Nadamo se da ste uživali u našem tekstu u kojem smo obradili samo nekoliko horoskopskih znakova koji su nam bili zabavni. Želimo da sami istražite horoskop i pronađete idealan poklon za svoju djevojku, dečka, brata, sestru, prijatelja ili bilo koga drugog. Sretno!

Dešavanja u Bijeljini
Foto: pixabay.com
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Juniori KMF ”Radnik MD Shop” pobjedama i stopama svojih starijih kolega

U 12. kolu Premijer futsal lige BiH, uzrast U-19, juniori KMF ’’Radnik MD Shop’’su gostovali u Brčkom, te...

DODIK VUKANOVIĆU: “Treba mi dati orden kakvu budalu trpim čitav dan – idiota koji se zove Vukanović, budaletinu jednu tešku – Ti si jedna...

Narodna skupština Republike Srpske kasno noćas je usvojila Nacrt izbornog zakona Republike Srpske, ali rasprava koja se vodila...

BORENOVIĆ: ”Dodikove brutalne uvrede, primitivizam i laži, pa one nebuloze oko sankcija…sve staje u par riječi…”

Dodik je dodao da se u dopisu obavještajne zajednice navodi da je Vukanović “korisni idiot” i da je...

GOVEDARICA: Izborni zakon Srpske kojim Dodik i njegovi koalicioni partneri mašu, nikada neće biti usvojen

Izborni zakon Srpske kojim Dodik i njegovi koalicioni partneri mašu, nikada neće biti usvojen tvrdi Vukota Govedarica šef Kluba...