Kako da štedite dok trošite?! U MF Banci pronašli rješenje!

Datum:

Share post:

Zamislite da štedite dok trošite! Zvuči naprosto nemoguće, zar ne?

Ipak, postoji način – uz pomoć “Kartice kasice” MF banke! Ovaj jedinstveni bankarski proizvod predstavlja nešto do sada neviđeno na bankarskom tržištu BiH. Uz pomoć ovog proizvoda, klijenti banke plaćanjem na bilo kom POS terminalu mogu istovremeno i da štede. I to na dobri stari način – od kusura!

Sve što klijent treba da uradi jeste da aktivira novi način štednje “Kartica kasica” u najbližoj MF banci i definiše iznos na koji želi da zaokruži svaku transakciju. Ako su npr. izabrali da svoje transakcije zaokruže na 1 KM, a račun koji su platili u prodavnici iznosi 17,30 KM, banka će iznos od 0,70 KM automatski prebaciti na klijentov štedni račun.

Razliku između cijene i iznosa na koji je transakcija “zaokružena” prenosi se na na račun otvorene štednje.

TESTNA REKLAMA

Inače, ovaj novi i originalan način štednje je dostupan za sve dosadašnje klijente MF Banke, ali i sve one koji to žele postati.

Predsjednik Uprave MF banke, Bojan Luburić, istakao je  kako su ovaj put željeli otići korak dalje u odnosu na standardne ponude na tržištu.

Stvar je u tome da MF banka kao finansijska institucija konstantno traga za inovativnim načinima da udovolji potrebama svojih klijenata. U ovom konkretnom slučaju, spojili smo dvije usluge banke u jedan bankarski proizvod. Naime, sva fizička lica koja koriste kartice MF banke sada imaju priliku da odvajaju novac na svoj štedni račun pri svakoj kupovini. Tako smo ‘zaokružili’ priču po pitanju štednje”, rekao je Luburić, navodeći da je MF banka prepoznatljiva kao banka sa najboljim uslovima štednje za fizička lica, te da su se upravo zbog toga i odlučili napraviti nešto potpuno novo u ovoj oblasti.

Na taj način uz tzv. okruglu “Karticu kasicu” MF banke svaka potrošnja sa sobom donosi štednju. S druge strane, štednja je klijentima uvijek dostupna – za novu potrošnju. I tako u krug!

Više informacija o ovom i drugim proizvodima MF banke potražite na stranici https://mfbanka.com/

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MILIČEVIĆ: Novo lice SDS – Nešković na prvom mjestu za Dom naroda BiH

MILIČEVIĆ: Imamo svoju listu za Dom naroda BiH i na prvom mjestu je Želimir Nešković Danas je u Banjoj...

BILJANA GRBOVIĆ, savjetnik u roditeljstvu: „Moguće je odgojiti dete koje može da bude duboko duševno biće, biće ljubavi“ (video)

U bijeljinskoj Biblioteci "Filip Višnjić", ove semice organizovano je besplatno predavanje "Kako da vaspitate dijete bez kritikovanja" održala...

Saudijci dobijaju fantastične automobile zbog istorijske pobjede (foto)

Svi reprezentativci Saudijske Arabije dobiće spektakularni primjerak automobila Rols-Royce Phantom nakon sjajnog prvog meča na Svjetskom prvenstvu u...

GRADONAČELNIK BIJELJINE: Produžen rok za isplatu subvencija za đačke karte

PETROVIĆ: Produžen rok za isplatu subvencija za đačke karte Ljubiša Petrović, Gradonačelnik Biheljine je rekao da je do sada...