Kako da štedite dok trošite?! U MF Banci pronašli rješenje!

Datum:

Share post:

Zamislite da štedite dok trošite! Zvuči naprosto nemoguće, zar ne?

Ipak, postoji način – uz pomoć “Kartice kasice” MF banke! Ovaj jedinstveni bankarski proizvod predstavlja nešto do sada neviđeno na bankarskom tržištu BiH. Uz pomoć ovog proizvoda, klijenti banke plaćanjem na bilo kom POS terminalu mogu istovremeno i da štede. I to na dobri stari način – od kusura!

Sve što klijent treba da uradi jeste da aktivira novi način štednje “Kartica kasica” u najbližoj MF banci i definiše iznos na koji želi da zaokruži svaku transakciju. Ako su npr. izabrali da svoje transakcije zaokruže na 1 KM, a račun koji su platili u prodavnici iznosi 17,30 KM, banka će iznos od 0,70 KM automatski prebaciti na klijentov štedni račun.

Razliku između cijene i iznosa na koji je transakcija “zaokružena” prenosi se na na račun otvorene štednje.

Inače, ovaj novi i originalan način štednje je dostupan za sve dosadašnje klijente MF Banke, ali i sve one koji to žele postati.

Predsjednik Uprave MF banke, Bojan Luburić, istakao je  kako su ovaj put željeli otići korak dalje u odnosu na standardne ponude na tržištu.

Stvar je u tome da MF banka kao finansijska institucija konstantno traga za inovativnim načinima da udovolji potrebama svojih klijenata. U ovom konkretnom slučaju, spojili smo dvije usluge banke u jedan bankarski proizvod. Naime, sva fizička lica koja koriste kartice MF banke sada imaju priliku da odvajaju novac na svoj štedni račun pri svakoj kupovini. Tako smo ‘zaokružili’ priču po pitanju štednje”, rekao je Luburić, navodeći da je MF banka prepoznatljiva kao banka sa najboljim uslovima štednje za fizička lica, te da su se upravo zbog toga i odlučili napraviti nešto potpuno novo u ovoj oblasti.

Na taj način uz tzv. okruglu “Karticu kasicu” MF banke svaka potrošnja sa sobom donosi štednju. S druge strane, štednja je klijentima uvijek dostupna – za novu potrošnju. I tako u krug!

Više informacija o ovom i drugim proizvodima MF banke potražite na stranici https://mfbanka.com/

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...