Glavni urednik Informativnog programa Radio-televizije Republike Srpske (RTRS) Siniša Mihailović izjavio je Srni da ga je danas u Banjaluci verbalno napao predsjednik Udruženja “ReStart Srpska” Stefan Blagić.

Mihailović je rekao da ga je Blagić pratio najmanje 30 metara i sve vrijeme provocirao i govorio kako treba da ide u zatvor i kako će svi na RTRS-u doći na red, “ma šta mu to značilo”.

– Kada smo došli do semafora, on je krenuo da mi se unosi u lice i da mi psuje sve živo i mrtvo, majku, oca, a kad mi je opsovao dijete dobio je šamar – rekao je Mihailović.

On je napomenuo da je svemu tome što se danas dešavalo prethodilo nekoliko veoma ozbiljnih prijetnji.

– Sjećamo se jedne koja je objavljena kada je rekao da se “Siniša Mihailović i još dvoje mojih kolega dobro, dobro pripaze kada ga vide na ulici” – podsjetio je Mihailović.

On je dodao da je sve te prijetnje ignorisao, te da je Blagiću i danas rekao da se skloni, ali da on to nije htio.

Mihailović je objasnio da je na 50 metara od njih bila policijska patrola i da su na njegov prijedlog sami otišli da se prijave, ali da je Blagić i tada pokušao da ga isprovocira govoreći kako je ničim izazvan napadnut.

On kaže da se u međuvremenu pojavio i svjedok koji je policiji potvrdio njegovu verziju priče.

– Poslije svih onih prijetnji koje smo prijavljivali policiji i koje tužilaštvo nije prihvatilo, ne mogu da čekam da bi me on izbo nožem, napao moje dijete ili nekog mog da bi onda država reagovala. Kada neko nekog napadne, a smatram da sam ja napadnut, onda mora snositi posljedice – zaključio je Mihailović.

Na Fejsbuk profilu Udruženja “ReStart Srpska” danas je objavljeno da je Blagića, kako su naveli, brutalno napao urednik Informativnog programa RTRS-a Siniša Mihailović.

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име