JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ organizovala novogodišnji prijem za medije – Prof. dr Zlatko Maksimović ponosan na postignute rezultate (foto)

Datum:

Share post:

JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ Bijeljina danas je organizovala novogodišnji prijem za novinare lokalnih medija, te dopisnike medijskih kuća. Ovom prilikom, direktor zdravstvene ustanove, prof. dr Zlatko Maksimović istakao je da tekuća godina još uspješnija nego prethodna, te da su postignuti vrhunski rezultati.

„Da ne bih pričao mnogo o rezultatima, reći ću samo da smo nabavili veliki broj opreme koja je neophodna za ovakvu zdravstvenu ustanovu (CT aparat, magnet), ali ipak, najvažniji su ljudi. Ova bolnica ima oko 650 zaposlenih, sa konsultatnima oko 700. Imamo preko 200 doktora, preko 100 specijalista, preko 20 subspecijalista, preko 330 medicinskih sestara i ostalih pomoćnih radnika. Kada se to usmjeri u pravom pravcu – snaga je to“, rekao je Maksimović.

Profesor Maksimović je sa ponosom istakao da bijeljinska Bolnica ima preko 60 specijalizanata, te da je u tekućoj godini dodjeljeno oko 30 specijalizacija i subspecijalizacija.

Kada je riječ o narednoj godini, prof.dr Maksimović je rekao da imaju velike planove, naročito kada je riječ o kardiologiji, elektrofiziologiji, hirurgiji, otorinolaringologiji i ostalim odjeljenjima.

Kako kaže, dobar glas se daleko čuje, a nastojaće da tako bude i u narednom periodu.

Maksimović je iskoristio priliku da svim sugrađanima čestita predstojeće praznike, te im je poželio dobro zdravlje i sreću.

Draženka Tešić, PR bijeljinske Bolnice izrazila je zahvalnost medijima na blagovremenom i tačnom izvještavanju, čija se uloga najviše uočila tokom pandemije Covid19.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PRVENSTVO RS U KROSU: Atletičari AK “Atletik” iz Bijeljine pokazali dobru formu

Juče je u organizaciji Atletskog saveza Republike Srpske održano Pojedinačno i ekipno prvenstvo RS u kros trčanju. Na...

LOPARE: Donatorsko veče za izgradnju puta do manastira Rožanj (foto,video)

U Loparama je održano donatorsko veče za asfaltiranje puta do manastira Svetog Proroka Jeremije u Rožnju. "Manastiru moj", pjesma...

NIKOLA DRLJIĆ (OK “Radnik”) NAJBOLJI je bijeljinski sportista za 2023. godinu (foto)

Nikola Drljić (OK "Radnik") najbolji je bijeljinski sportista za 2023. godinu Nikola Drljić (OK "Radnik") najbolji je bijeljinski sportista...

Fudbalerke iz Bijeljine donijele pobjedu reprezentaciji BiH VU-17 u Kazahstanu (foto)

Ženska fudbalska reprezentacija BiH – WU17 se nalazi na kvalifikacijama za EP Liga B u Kazakhstanu. Uprvoj utakmici reprezantivke BiH...