JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ organizovala novogodišnji prijem za medije – Prof. dr Zlatko Maksimović ponosan na postignute rezultate (foto)

Datum:

Share post:

JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ Bijeljina danas je organizovala novogodišnji prijem za novinare lokalnih medija, te dopisnike medijskih kuća. Ovom prilikom, direktor zdravstvene ustanove, prof. dr Zlatko Maksimović istakao je da tekuća godina još uspješnija nego prethodna, te da su postignuti vrhunski rezultati.

„Da ne bih pričao mnogo o rezultatima, reći ću samo da smo nabavili veliki broj opreme koja je neophodna za ovakvu zdravstvenu ustanovu (CT aparat, magnet), ali ipak, najvažniji su ljudi. Ova bolnica ima oko 650 zaposlenih, sa konsultatnima oko 700. Imamo preko 200 doktora, preko 100 specijalista, preko 20 subspecijalista, preko 330 medicinskih sestara i ostalih pomoćnih radnika. Kada se to usmjeri u pravom pravcu – snaga je to“, rekao je Maksimović.

Profesor Maksimović je sa ponosom istakao da bijeljinska Bolnica ima preko 60 specijalizanata, te da je u tekućoj godini dodjeljeno oko 30 specijalizacija i subspecijalizacija.

Kada je riječ o narednoj godini, prof.dr Maksimović je rekao da imaju velike planove, naročito kada je riječ o kardiologiji, elektrofiziologiji, hirurgiji, otorinolaringologiji i ostalim odjeljenjima.

TESTNA REKLAMA

Kako kaže, dobar glas se daleko čuje, a nastojaće da tako bude i u narednom periodu.

Maksimović je iskoristio priliku da svim sugrađanima čestita predstojeće praznike, te im je poželio dobro zdravlje i sreću.

Draženka Tešić, PR bijeljinske Bolnice izrazila je zahvalnost medijima na blagovremenom i tačnom izvještavanju, čija se uloga najviše uočila tokom pandemije Covid19.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA NA SAMITU BALKANSKIH GRADOVA

Savjetnik gradonačelnika Radoslav Ostojić predstavljao je Grad Bijeljinu na Samitu B40 mreže balkanskih gradova, održanom u Atini 23....

Formirana Omladina Gradskog odbora RSS Bijeljina (foto)

U Republičkoj stranci Srpske održan je sastanak povodom formiranja Omladine Gradskog odbora RSS Bijeljina, kojem je prisustvovalo tridesetak...

Danas je Sveti Sava, školska slava

Savindan se obeležava u čast prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja i tvorca zakonodavstva. Sveti Sava se smatra začetnikom srpske...

Ako imate Samsung Galaxy telefon ažurirajte Galaxy Store

​Istraživači kompanije NCC Group, koja se bavi sajber bezbjednošću, otkrili su ranjivosti u Galaxy Store aplikaciji, koja je...