Zvijezda 09 je iz četvrtog pokušaja uspjela stići do prva tri boda u sezoni. Nakon poraza od Igmana, GOŠK-a i Veleža, tim iz Ugljevika je savladao dobojsku Slogu teškom mukom 1:0.

Jedini gol na utakmici dao je Emanulah Blažević, a Mihajlo Jurasović ističe da je ovakvu utakmicu i očekivao, te da se protiv Sloge ne može drugačije igrati.

– Što se tiče same utakmice, kada spremate utakmicu protiv ekipe Sloge jako ju je teško spremiti. Fizički su jako dominantni i morate ih držati što dalje od gola da spriječite kontranapad. Bili smo uspješni u prvom poluvremenu, ali kasnije ne. Trudili smo se i uspjeli stići do gola. Što se tiče nas, mi smo poslije jednog teškog perioda i lose igre trebali sva tri boda. Znali smo da će se Sloga pitati na terenu. Mislim da je to motivisalo naše igrače. Trudili smo se da imamo posjed koliko smo mogli, bilo je teško, igrali su jako čvrsto. Utakmica je bila jako teška, nije bila lijepa za gledanje, ali morate znati da mi na drugi način nismo mogli igrati protiv Sloge, rekao je Mihajlo Jurasović nakon pobjede protiv dobojske Sloge.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име