JU "Vode Srpske" Bijeljina: ODGOVORAN RAD svih službi tokom vanredne situacije

Datum:

Share post:

Javna ustanova "Vode Srpske" Bijeljina je tokom vanrednog stanja u Republici Srpskoj realizovala sve planirane radne aktivnosti u skladu sa planom rada za 2020. godinu, uz poštovanje svih odluka Vlade Republike Srpske o mjerama za sprečavanje širenja virusa korona.
 
Direktor JU "Vode Srpske" Bijeljina Miroslav Milovanović kaže da je tokom vanredne situacije radni proces prilagođen preporukama za zaštitu zaposlenih i građana od širenja epidemije.

– Rad je organizovan u skladu sa odlukama Vlade RS, i takav režim rada biće zadržan do okončanja vanredne situacije. Ustanova je u ovom periodu realizovala sve planirane aktivnosti, kako u pogledu realizacije projekta zaštite od poplava i zaštite voda, tako i u pogledu rješevanja zahtjeva građana – kaže Milovanović.
 
On dodaje da je cilj JU "Vode Srpske" Bijeljina, kako tokom vanrednog stanja tako i u redovnim okolnostima, da rad svih svojih službi održi na najvišem mogućem nivou.

– Cilj nam je da svi sektori i službe u Ustanovi maksimalno odgovorno, kvalitetno i brzo završavaju svoje radne zadatke, u cilju realizacije projekata i rješavanja zahtjeva građana. Smatram da smo u proteklom periodu napravili značajan pomak u tome, i istrajaćemo tako i u budućnosti – kaže direktor JU "Vode Srpske" Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOGDAN BOĆA RANKIĆ – Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji

Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji. Fudbal je zavolio kao mali dječak i skupa sa svojim...

Advokati u Srpskoj najavili štrajk zbog porodičnog zakona

Advokati u Republici Srpskoj najavili su štrajk ukoliko se iz nacrta Porodičnog zakona ne izbriše odredba koja notarima...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO 4-5 POVRIJEĐENIH IGRAČA

Ekipa Zvijezde 09 u trećem kolu gostuje ekipi Krupe na Vrbasu. Pred današnjih put šef stručnog štaba Zvijezde...

“RADI U KORIST SDA” Selak poručio da je djelovanje Turkovićeve protivno Ustavu BiH

Postupci Bisere Turković nikako ne odražavaju pravu sliku i stanje u BiH, već je njeno djelovanje isključivo u...