JU "Vode Srpske" Bijeljina: ODGOVORAN RAD svih službi tokom vanredne situacije

Datum:

Share post:

Javna ustanova "Vode Srpske" Bijeljina je tokom vanrednog stanja u Republici Srpskoj realizovala sve planirane radne aktivnosti u skladu sa planom rada za 2020. godinu, uz poštovanje svih odluka Vlade Republike Srpske o mjerama za sprečavanje širenja virusa korona.
 
Direktor JU "Vode Srpske" Bijeljina Miroslav Milovanović kaže da je tokom vanredne situacije radni proces prilagođen preporukama za zaštitu zaposlenih i građana od širenja epidemije.

– Rad je organizovan u skladu sa odlukama Vlade RS, i takav režim rada biće zadržan do okončanja vanredne situacije. Ustanova je u ovom periodu realizovala sve planirane aktivnosti, kako u pogledu realizacije projekta zaštite od poplava i zaštite voda, tako i u pogledu rješevanja zahtjeva građana – kaže Milovanović.
 
On dodaje da je cilj JU "Vode Srpske" Bijeljina, kako tokom vanrednog stanja tako i u redovnim okolnostima, da rad svih svojih službi održi na najvišem mogućem nivou.

– Cilj nam je da svi sektori i službe u Ustanovi maksimalno odgovorno, kvalitetno i brzo završavaju svoje radne zadatke, u cilju realizacije projekata i rješavanja zahtjeva građana. Smatram da smo u proteklom periodu napravili značajan pomak u tome, i istrajaćemo tako i u budućnosti – kaže direktor JU "Vode Srpske" Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ANALIZA: Kome ide u prilog više kandidata za predsjednika Republike Srpske

Za fotelju u Palati Republike na oktobarskim izborima boriće se 31 kandidat. Ali, sve procjene, očekivano, govore da...

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...