Javno preduzeće „Autoputevi Republike Srpske“ danas će u Banjaluci predstaviti mobilnu aplikaciju kojom će građanima biti omogućena elektronska dopuna TAG uređaja platnim karticama.
Riječ je o aplikaciji „Autoputevi RS-ETC“, i to će ujedno biti i početak akcije „Klikni – dopuni TAG“, saopšteno je iz ovog preduzeća.
Novinarima će se obratiti vršilac dužnosti direktora „Autoputeva Srpske“ Nedeljko Ćorić i rukovodilac Službe za informaciono-tehnološke sisteme ovog preduzeća Nemanja Karanović.
„Zbog velikog interesovanja građana, `Autoputevi Republike Srpske` su kreirali i pustili u rad mobilnu aplikaciju `Autoputevi RS-ETC`, kojom se korisnicima omogućava brza i jednostavna dopuna TAG uređaja za elektronsku naplatu putarine“, navedeno je u saopštenju.
Kako ističu, ovaj komforan način dopune TAG uređaja omogućen je svim građanima, koji koriste mobilne telefone sa android i iOS platformom.
Plaćanje elektronske putarine platnim karticama predviđeno je, ne samo za fizička već i za pravna lica, a omogućena je i opcija prenosa sa TAG-a na TAG u vlasništvu fizičkih i pravnih lica.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име