Jovičić: Zagovaraću jedinstvo svih građana Srpske

Datum:

Share post:

Potpredsjednika DNS i kandidat te stranke za predsjednika Republike Srpske, Radislav Jovičić poručio je danas da njegova stranka nije na prodaju i da ne trguje interesima Republike Srpske.

Mi smo politička partija koja zagovara dogovor, toleranciju i kompromis. Mi nismo neko ko dijeli i svađa građane Republike Srpske i BiH – ističe Jovičić.

On dodaje da svako onaj kome je postojanje Republike Srpske osnovni postulat i kome je Republika Srpska iznad svega imaće sagovornika u DNS.

– A svako onaj ko dovodi u pitanje postojanje i opstanak Republike Srpske imaće u DNS velikog protivnika – kaže Jovičić.

On ističe da je DNS upravo zato istakao svog kandidata za predsjednika Republike Srpske koji po ustavu predstavlja Republiku Srpsku i zagovara državno jedinstvo.

– Кada postanem predsjednik Republike Srpske zagovaraću jedinstvo svih građana Republike Srpske bez obzira na političku ili vjersku pripadnost. Biću predsjednik koji ne dijeli građane Republike Srpske ni po kom osnovu. I upravo treći put koji zagovara DNS, sa svojim ekonomskim programom i političkom platformom, je garant tog jedinstva. Treći put i ja kao predsjednik Republike Srpske će zaustaviti dalje propadanje Republike Srpske, a odmah nakon toga krenuti u obnovu i razvoj u ekonomskom, političkom, demografskom i diplomatskom smislu – zaključio je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Koliko duboko treba saditi sadnicu paradajza – Savjeti baštovana

Baštovani su uvijek u potrazi za najboljim metodama kako bi njihove biljke napredovale zdravo i snažno, a paradajz...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

SERVISNE INFORMACIJE za 23. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica. Broj rođenih i upisanih...