JOVIČIĆ, DNS: Republika Srpska je naša svetinja i niko nema prava da je dovodi u pitanje

Datum:

Share post:

„Republika Srpska je naša svetinja i niko nema prava da je dovodi u pitanje. Najmanje na to ima pravo Bakir Izetbegović i njemu slični. Svoju mržnju Bakire ti i slični tebi čuvajte za sebe. Vaša je nesreća i usud što mrzite“ kaže potpredsjednik DNS i kandidat te stranke za predsjednika Republike Srpske Radislav Jovičić.

On je dodao da su Srbi narod koji nikog ne mrzi, narod koji voli i poštuje, ali i narod koji nikada nije žalio život za slobodu i pravdu.

„Zaboravio je Bakir da je srpski narod uvijek bio na strani slobode i pravde. Narod koji nije trpio nepravdu i uvijek je uspio da skida tuđi jaram sa svojih leđa. Zaboravio je Bakir gdje mu je otac bio u drugom svjetskom ratu. Zaboravio je pogotovo da je vojvoda Stepa u prvom svjetskom ratu oslobodio Sarajevo od okupatora“ kaže Jovičić.

On dodaje da je Bakir Izetbegović zaboravio i da je Republika Srpska stvorena i odbranjena i međunarodno priznata kroz Dejtonski mirovni sporazum.

TESTNA REKLAMA

„Bakire pošto ništa iz prošlosti ne pamtiš, valjda ne čitaš, zapamti bar sada u ovom trenutku i za budućnost – Dalje ruke od Republike Srpske. Nije ti ovo babovina. Ovo je sveta srpska zemlja u čije temelje su ugrađeni životi, krv i dijelovi tijela najboljih srpskih sinova i kćeri“ istakao je Radislav Jovičić.

On kaže da Srbi ne mrze, a Republiku Srpsku i majku Srbiju vole, a ostale poštuju.

„Nije nas sa naših ognjišta otjerao ni Ferdinand niti Hitler, nije uspio ni tvoj babo pa nećeš ni ti. Bolje je da gradiš prijateljstvo sa Srbima nego mržnju. Prijateljstvo prihvatamo mržnju odbacujemo i za slobodu ćemo se uvijek boriti“ zaključio je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...