JOVIČIĆ, DNS: Politika Trećeg puta će prekinuti emitovanje crno-bijelog filma (video)

Datum:

Share post:

„Republika Srpska je, zahvaljujući SNSD-ovoj vladavini, došla u situaciju da od stabilne dvotrećinske većine u 2019. godini, danas na posebnim sjednicama Narodne skupštine Republike Srpske nema ni ukupno dvije trećine prisutnih poslanika“ kaže kandidat DNS za predsjednika Republike Srpske Radislav Jovičić.

On dodaje da je SNSD svojom bahatošću i nepravednim odnosom prema koalicionim partnerima napravio ogromne podjele u političkim odnosima što se preslikava i na društvo Republike Srpske.

„Podjelama u društvu i političkoj sceni Republike Srpske jednako su doprinijeli i poslanici iz opozicije koji nisu imali razumijevanja da podrže odluke koje su stvarno od vitalnog nacionalnog interesa za Republiku Srpsku samo zato što ih je predložio Milorad Dodik“ poručuje Jovičić.

TESTNA REKLAMA

On je istakao da je vrijeme da se stane na kraj podjelama u srpskom društvu.

„Republika Srpska sebi više ne smije da dozvoli bilo kakve podjele i svađe, već mora da iznutra gradi jedinstvo, a sa spoljašnjim partnerima prijateljske odnose“ kaže Jovičić.

On kaže da je, kako je Ustavom Republike Srpske i propisano, osnovna uloga predsjednika Republike Srpske da izražava državno jedinstvo, a u ovom mandatu je uloga predsjednika Srpske bila potpuno drugačija od toga što potvrđuje i posljednja odluka da na obilježavanje Dana srpskog jedinstva i nacionalne zastave u Bijeljini pozove samo funkcionere svoje partije.

„Zbog toga će politika Trećeg puta DNS prekinuti emitovanje crno-bijelog filma, kojim sada bahata vlast i nesposobna opozicije dijele građane Republike Srpske, i ogrnuti Srpsku u boje naše trobojke, ujediniti se i krenuti putem promjena i obnove“ zaključio je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Ako imate Samsung Galaxy telefon ažurirajte Galaxy Store

​Istraživači kompanije NCC Group, koja se bavi sajber bezbjednošću, otkrili su ranjivosti u Galaxy Store aplikaciji, koja je...

AGRO SAVJET: Plodored u povrtarskoj proizvodnji

Plodored je organizovano smenjivanje povrtarskih usjeva na istoj parceli u toku određenog broja godina, obično 3 do 7...

SERVISNE INFORMACIJE za 27. januar: Prekidi u snabdijevanju električnom energijom

Prema najavama iz „Elektro-Bijeljina“ a.d. Bijeljina, planirana isključenja za danas su: korisnici koji se napajaju električnom energijom sa trafostanice...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 1,50-2,00 KM CRNI LUK kg 1,50 KM BIJELI LUK kg 8,00-10,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...