JOVIČIĆ, DNS: Podržavam proteste nezadovoljnih boraca u Gradišci – Borcima treba sistemsko rješenje

Datum:

Share post:

DNS-ov kandidat za predsjednika Republike Srpske Radislav Jovičić poručio je da u potpunosti i svim kapacitetima podržava proteste nezadovoljnih boraca u Gradišci.

-Više puta sam ukazivao na ovaj problem u medijima i uvijek ću se javljati povodom problema kroz koje prolaze naši borci. Nedopustivo je da ti ljudi žive na granici opstanka i da se veliki broj nalazi u stanju socijalne potrebe- rekao je Jovičić.

On dodaje da je sramotno da do sada nije riješeno pitanje boračke populacije.

TESTNA REKLAMA

-Borcima moramo obezbijediti sistemsko rješenje, a ne da zavise od povremene pomoći. To je važno jer bez boraca ni ministri ni direktori ni poslanici ne bi imali funkcije ni plate koje idu sa njima. Borcima sve dugujemo i za njih mora biti prostora – poručio je Jovičić.

On je dodao da borce najbolje može razumjeti neko ko je bio sa njima u rovu, a ne neko ko nije imao nikakvog dodira sa Odbrambeno-otadžbinskim ratom ili se o njega okoristio.

-Kao budući predsjednik Republike Srpske iskoristiću svoja ustavna ovlašćenja i tražiti od mandatara za sastav vlade da u prvih 100 dana mandata riješi pitanje boraca ili ćemo vladu koja to ne uspije raspustiti – zaključio je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

U Bijeljini rođeno PET BEBA

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini rođeno PET BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena su četiri dječaka i jedna djevojčica. Broj...

SERVISNE INFORMACIJE za 2. februar: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas će, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, dolaziti do prekida...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 1,50-2,00 KM CRNI LUK kg 1,50 KM BIJELI LUK kg 8,00-10,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

VRIJEME DANAS oblačno sa kišom

Ujutru na severoistoku oblačno sa kišom, u ostalim predelima malo do umereno oblačno i hladno. Na zapadu i...