JOVIČIĆ, DNS: Hitno ukinite akcize i omogućite narodu da normalnije živi!

Datum:

Share post:

„Hitno ukinite akcize i omogućite narodu da normalnije živi! Već šest mjeseci lažete narod i zbog svojih prepucavanja i interesa odbijate da sprovedete odluke koje su usvojene“ poručio je Radislav Jovičić, potpredsjednik DNS i kandidat te stranke za predsjednika Republike Srpske.

On je rekao da se akcize hitno moraju ukinuti na najduži mogući rok, kako bi se građanima omogućilo da prežive zimu.

„Oni koji odlučuju o sudbinama naših ljudi sjede u udobnim foteljama u toplim kancelarijama, a onda iz njih prelaze u zagrijane službene limuzine u koje se sipa gorivo od narodnih para i apsolutno im je svejedno kolika je cijena tog goriva. A upravo razlika koju bi dobili ukidanjem akciza, što bi onda moralo dovesti i do pojeftinjenja osnovnih životnih namirnica, bi mogla da znači opstanak i život za veliki broj građana Republike Srpske i BiH“ kaže Jovičić.

TESTNA REKLAMA

On je pozvao članove Komisija za usaglašavanje Zakona u ukidanje o akciza da danas donesu odluku koja je isključivo u interesu građana, a ne bilo koje političke partije.

„Dosta je više svađa i podjela, vrijeme je da se rade konkretne stvari za naše ljude. Ukidanjem akciza u budžetu države će sigurno ostati dovoljno sredstava i ona će pregurati zimu, a za većinu građana je to, u ovom stanju, upitno“ zaključio je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...