JOVIČIĆ, DNS: Dok drugi obećavaju i govore kakvi će biti moja biografija govori za mene

Datum:

Share post:

„Imali smo jedan period gdje su buka, galama i hvalisanje došli u prvi plan. Uvjeren sam da je taj period prošao. Dok drugi obećavaju i govore kakvi će biti moja biografija govori za mene“, istakao je kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske, Radislav Jovičić.

Jovičić, koji može da se pohvali istinskom borbom za Republiku Srpsku u kojoj je kao vojnik učestvovao i nagradom za borbu protiv korupcije koja mu je 2013. godine uručena zajedno sa predsjednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem ističe da mnogi danas olako uzimaju u usta borbu za Republiku Srpsku i borbu protiv korupcije, a ne znaju šta to znači.

„Oni izgleda misle da se za Republiku Srpsku bori galamom, svađom i praznim obećanjima. Ja to ne mislim. Za mene su djela svetinja a djela sam pokazao i rizikujući život za Republiku Srpsku i beskompromisnom borbom protiv korupcije i kriminala kao ministar unutrašnjih poslova. Jedino u DNS-u imam priliku da sprovodim takav način rada i zato sam uvjeren da DNS jedino nudi nešto novo. Evo nas u finišu kampanje i ponosan sam jer sam uspio proći ovih mjesec dana bez ijedne ružne riječi i samo sa planom koji ću sprovoditi kao predsjednik. Pozivam građane da to imaju u vidu u nedelju,jer nemamo više vremena za podjele i prazna obećanja“, istakao je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

PRIHVAĆENA inicijativa Anke Tododović (SDS) za obezbijeđenje sredstava za početak izgradnje fiskulturne sale u PO OŠ u Koviljušama (foto)

Danas je održana redovna 17. Sjednica SG Bijeljina Na istoj je aktivno učešće uzela i odbornica SDS gospođa Anka...

Na odluku CIK BiH stigle dvije žalbe iz Republike Srpske

Centralna izborna komisija u poslijepodnevnim časovima primila je dvije žalbe na Odluku o utvrđivanju rezultata posrednih izbora u...

Uvoznici gasa u BiH čekaju nove ugovore sa Rusima

Početkom 2023. godine, odnosno 1. januara, ističu ugovori za nabavljanje gasa, a kompanije u entitetima Republici Srpskoj i...

ĐURĐEVIĆ, SNSD: Odbornici usvojili rebalans budžeta za 2022., uz manje promjene putem amandmana, u odnosu na ukupan predloženi budžet (foto,video)

Povodom današnje 17. sjednice Skupštine Grada bijeljina na svom FB nalogu oglasio se i odbornik SNSD Bijeljina, ujedno...